Tuesday, June 26, 2012

Artis Hilang Ke Mana???

Salam 1 Letup !
sudah lama hilangkan diri tanpa khabar berita...
macam mana laa orang nak kenal blog kita kalau jrang update kan??...tak apa..
tak kisah..yang penting aku happy...
aku tak update dari jumaat lepas kan??...bukan hilang  kemana pon..
aku balik ke rumah comel..aku, farahin dan tiqa balik rumah si comel ni...
aku ingat si Pilah ni balik rumah dia dekat negeri sembilan tu tapi tidak rupanya..
nak tak nak aku terpaksa balik rumah comel laa..

sampai je rumah comel, mandi swimming pool dengan anak sedara comel..
baru berapa tahun je..dia ni minta dengan lelaki..comel laa yang cakap..aku bukan nak angkat bakul sendiri..hahahaha
malam pulak makan burger bakar....aku makan burger bakar wey..!!!
tapi cawangan dekat puchong je laaa..tu pon dah kena order awal..giliran kitaorang nombor 43..ramai wey..
mahal dia jangan cakap laa..kalah burger McDonald atau Burger King..
tapi berbaloi laa..kenyang gila nak mampus..perut ni dah nak meletup...comel je perut aku masa tu..hahahaha
jangan bayangkan ye semua...hahahahaa..naik nafsu pulak semua..hhahaha
dah2..aku order burger kahwin..iaitu campur daging dengan ayam plus cheesee...dan aku ambil satu set jadi dia bagi sosoej 3 batang..mana tak kenyang nya kan??..
aku rasa aku punya 16 ++..aku lupa laa..
sekali sekala makan okey laa aku rasa...
jadi siapa yang belum cuba boleh mencuba..berbaloi kot aku rasa ..walaupun air kena beli tempat lain..hahahaha...

hari sabut pulak pergi sunway piramid..
aku tak beli apa pon..aku ni anak orang kampung..mak aku dialisis pulak kan..adik beradik pulak kedekut dengan adik sendiri..jadi aku tak beli apa2..tolong tengok diaorang beli barang je...sedih tu pon ada tapi nak buat macam mana kan???..kena sedar diri sikit laa kan..aku pon dah biasa pakai pakain yang sama..
kasut yang dah rabak tu pon tak ganti lagi..se;agi boleh,, aku pakai =)

malam tu pulak..kiteorang pergi RTM tengok Bintang RTM secara Live u ollssss...
walaupun tak minat tapi disebabkan tengok Live kan..jadi teruja gilaa laa..
kitaorang tunggu sampai sidang media..
yelaa..aku kan amek course masscomm..jadi benda2 ni sangat menarik untuk aku..
masa iklan, tak buat apa pon..senyap je..ada laa jugak si Muaz yang pengacara tu bebel2 sikit..
tu nasib iklan dekat RTM sekejap je..kalau dekat TV3??..mahu bosan tertonggeng aku dekat sana..hahahahaha...

ahad pulak sampai petang buat esaimen sikit...
lepas tu pergi karaoke sebab kononnya comel latihan vokal sebab dia terpilih masuk semi final Masscomm Idol..cuma 15 ++ untuk 4 jam..harga student..kena bawak kad matrik laa sekali..
murah gila kan??...tu siap makan malam dari pukul 7...kitaorang kerja melantak je..
rasa macam dekat hotel sebab makanan buffet..yang paling aku teruja aku makan itik untuk kali pertama seumur hidup aku...kelass tak??..
tapi disebakan kiteorang lebih setengah jam..kena bayar rm 17 + kot..aku dah lupa..tapi kira murah jugak laa kan??...kiteorang Karoke dekat Red Box IOI Mall Puchong..
best =)

isnin pulang ke tanah Melaka...
malam pulak aku jadi emcee untuk event persatuan bahasa melayu ..
petang tu kelam kabut prepare teks...hhahahaaha..nasib laa profesional sikit..dan nasib jugak penasihat berpuas hati..lega hati..
dan malam ni baru aku sempat update...
penat taip ni wey...!

dah2..nak relaks..
pap pap oley !
=)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...