Tuesday, May 29, 2012

Lamaran Yang Buat Aku Menangis...!!!

Salam 1 Letup !...huahuahuahua...
hari ni aku mals nak update sebab tak tahu nak tibai apa..
tapi bila ingat balik korang yang selalu sokong aku..
aku gigihkan diri....
cewah...!..ada gaya menang anugerah bintang popular tak???..hahahahhaha
tengah fikir skrip laa ni..*bapak berzaman nak menang..hahahaha*

kali ni aku nak tunjuk satu viceo yang kawan aku shared dekat fb dia...
mula2 aku malas nak tengok..
biasa laa kan, orang barat penuh dengan lamaran..
lamaran dia orang bukan hantar mak bapak...hahahahaha
mula2 aku tengok macam biasa je...
cuba korang cekitdot dulu....


dah??..mula2 tu au tengok biasa je..
yang buat aku menangis masa orang ramai bukak jalan untuk lelaki tu melamar...
keihklasan tu membuat aku tersentuh....
usaha dia nak kahwin...
cara dia nak gembirakan setitis nilai wanita...
ikhlas nya dia nak kahwin...

perempuan tu akhirnya cakap 'ye...moh kita kahwin...' dalam english nya 'yes' hahahahahahaha...
kalau aku jadi kat tempat perempuan tu pon akan kata yes...
terharu bukan kepalang...
tapi kalau perempuan tu kata no..mahu heart attack mamat tu..hahahahaha..
syabas bro !






note: teringin di lamar oleh seseorang...hahahahahaha =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...