Saturday, May 26, 2012

Menghina Aku Ke???

Salam 1 Dunia...huahuahua..
hari ni sempat aku update entri ringkas, padat, sendat, berkualiti, berintrigriti...hahahahaha
dah macam ape dah ...
semalam aku ada print screen satu komen dekat shoutbox aku tu..
amboi2...bukan kemain menyindir aku...
siap BOLD kan tulisan lagi..
aku pon tak tahu yang dekat shoutbox tu boleh besarkan tulisan...hahahaha
aku agak loser di situ...aku faham..hahahaha

nah tengok apa yang orang ni cakap..



dah tengok??..
entah laaa..aku makin kerja makin naik hah badan ni.....
semakin baby comel dah aku ni..
tapi dah nak naik U ni baru laa teringin nak kawal berat badan semula..
aish..nafsu makan dah besar balik semula...aku bagi nasihat kat orang macam nak kurus badan tapi aku sendiri mengembang...hahahaha

tapi ayat si seha tu tak boleh blah..
nak langsingkan badan??...nak aku langsing macam mana??..hahahhaa
tiba2 teringin nak posing macam logo jamu mak dara *geledah almari mak...hahahah*

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...