Sunday, May 20, 2012

Artis Minta Maaf Di Dalam Blog !!!

Salam 1 Ketuk Ketuk Periuk !..hahahaha
aku rasa macam tak sesuai kot??..dah macam rancangan masakan pulak...hahahaha
aku takut kak Shiela Rusly tak dapat job pulak..hahaha
dah jangan kutuk lebih2..nanti aku kena saman pulak...
duit nak makan pon tak cukup,, kalau kena saman??..nak makan apa aku??..hahahaha
dah2..aku nak serius sekarang ni..
aku harap korang baca sambil kerut2 kening, baru laa gempak sikit..hahahaha
dah..aku nak serius sekarang ni..*sambil sudu ketuk2 cawan..kih3*

baiklah..artis baru nak up dalam dunia hiburan iaitu Hafiz Jauhari atau dikenali sebagai aku sendiri laa...hahahaha
aku nak minta maaf kepada semua dari hujung kaki sampai ke hujung uban...
semua hujung laa aku mintak maaf...
aku memang tak tahu benda ni..
aku ingat benda ni tak ada makna...
sebelum korang baling bantal depan laptop sebab tak faham apa aku cakap tengok gambar ni dulu..



dah tengok???
mungkin aku tersilap langkah...
kalau korang perasan, tiap kali aku mula entri aku akan cakap 'salam 1 auw...auw...auw' kan??
hari tu aku tengok dekat stats blog aku, ramai orang translate entri blog aku ni dari melayu ke english..
jadi aku pon try laa dekat entri aku review muzik video lagu ramlah rah tu hah..
apa ke melalut laa google translate kan..hahahaha
yang aku terkejut beruk tu adalah...rupanya 'Auw' yang aku sebutkan tu ada makna...iaitu 'KEBODOHAN'
kalau dijadikan melayunya...'SALAM 1 KEBODOHAN...KEBODOHAN...KEBODOHAN...'
DEMI ALLAH, aku tak tahu pon sebelum ni...
jadi mulai hari ni aku dah tak guna lagi dah kata kata tu ye walaupun ramai kenal aku dengan blog hafiz auw auw tu hah..hahahaha
aku macam sedih nak buang trademark tu...tapi nak buat macam mana kan??..
dari orang ramai makin salah faham, baik aku tukar..
terima kasih kepada semua ye??...

tapi an kalau korang baca setengah entri aku yang di translatekan kan tu kan..
mahu mengokok aku ketawa dari tadi..hahahaha..
bengong betul..
dah macam mak saleh..hahahaha


jadi..kepada sesiapa yang ada idea nak tukar tu boleh laa cadangkan..hehehehehe

jadi untuk sekali lagi..kita kena fikir sebelum berkata - kata....pesanan khas ni dibawakan oleh libbressss dan simplysiti..hahahaha

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...