Sunday, April 22, 2012

Musuh Buyutan !!!

Salam 1 auw...auw...auw..
hari baru aku dapat update blog walaupun semalam cuti...
semalam bangun pukul 12 untuk lunch lepas tu sambung tidur sampai pukul 4 petang..
balas dendam betul kan aku??..hahahaha..
di sebabkan overdose tidur..malam tadi aku tak dapat tidur..
pukul 2 baru dapat tidur...tu pon aku dah pusing 360 darjah satu katil..hahahaha..
bangun pagi dah liat...aku rasa macam nak bawak je tilam dengan bantal sekali..hahaha
dapat bayangkan tak???..hahaha

blog aku pon dah tukar...
rasa aku macam bukak microsoft word..hahaha
aku rasa lain..rasa macam buat esaimen lepas tu nak kena hantar esok pagi..
hahahaha...dodol laa..eh, siapa pencipta blog ni ek??..
baru aku terfikir sekarang ni...hahahaha

dua hari lepas kot...
aku jumpa musuh buyutan aku..
buyutan tu lebih kurang macam sepanjang zaman punya musuh laa...hahahaha
aku maafkan dia tapi tak dapat lupakan apa yang dia buat..
tapi lepas jumpa balik aku macam nak tarik balik maaf aku..
perangai dia tak pernah berubah...

ceritanya macam ni...aku nak pergi solat dekat shopping mall..jumpa si malaun dengan polan..aku tak ada kes sangat dengan polan tu..cuma malaun tu je...
aku cuba elak..tup tap tup tap jumpa dekat surau..nak gugur jantung aku...setelah hampir 3 tahun tak jumpa..akhirnya kita bersua..hahahaha..rasa masa macam berhenti sektika..ceit..macam drama indon tak??..hahahaa..aku baru lepas ambil wuduk...baca laaa dialog bawah ni..aku pon tak ingat sangat...ttapi lebih kurang macam ni laa...

aku: eh..
polan: jumpa jugak akhirnya..
malaun: hahaha..
polan: buat apa??
aku: cuti sem..kerja sekarang ni..*sambil salam tangan*
aku: *salam tangan polan dan hulur tangan dekat malaun*
malaun: eh..boleh salam ke??..takut batal air sembahyang pulak...hahahahaha
aku: hehehehe *dalam hati...kau dah lama tak makan nasi pakai selipar ea??..*
polan: tak baik doe..
malaun: *sambut salam...* eh...kau cuti kenapa??uitm jugak ea??...
aku: a'ah..kan sama dengan kau..
malaun: eh, yeker???..tak tahu pulak aku...
aku: *kau dah tau tapi saja2 buat tak tahu...mentang2 kau amek engineering, so kau boleh berlagak??..ayat dalam fb kau tu macam dah suci..tapi masih macam dulu...tak pernah berubah untuk malukan orang lain...suatu hari nanti kau akan di malukan...wait and see*

macam tu laa cerita nya...
aku tarik balik maaf aku dekat kau...
sorry bro... =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...