Thursday, April 12, 2012

Ombak Rindu Instrumental 2 Dalam 1 !!!

Salam 1 auw...auw...auw
hari balik kerja seperti biasa..
konon kerja dapat kuruskan badan..tapi aku rasa makin gemuk sebab bali kerja terus serang dapur...hahaha..
dah kenyang,, badan penat,, semua lelah...jawapannya adalah katil je laa...hahaha
hari ni je balik terus kejar mee rebus petang tadi buat dengan nasi lemak tadi pagi..
macam mana??..hahaha..
kena kawal ni...hahaha

aku tak tahu nak update apa tapi tadi aku dapat idea...hahaha
korang boleh mashup guna you tube guna lagu ombak rindu..hahaha
tak percaya??..korang cuba tau...



korang bukak dua dua link atas ni serentak...
sumpah korang akan rasa masa macam tengok filem dulu tu...hahaha
kalau korang sedih2 boleh laa layan...
ada feel2 hujan...hahahaha
tapi korang bukak serentak..baru jadi..
kalau line internet lembab..
bukak satu2 dulu...dah okey baru bukak dua2....korang akan TERKEJUT...!!!
=)


kalau korang tengah menangis seorang diri..
lain kali boleh bukak hujan ni lagi...hahahaha
selamat mencuba.. =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...