Friday, April 6, 2012

Menteri Follow Blog Aku !!!

Salam 1 auw...auw...auw
aku baru je lepas tengok Super Spontan...lawak habis..pertandingan yang diadakan susah woo...kalau akau pon terkencit jugak nak masuk...walaupun aku tak berapa nak lawak..hahaha
Super Spontan yang pertama aku tak dapat tengok..
aku terlupa kot..entah..aku lupa sebab apa aku lupa..hahaha

sebelum serang tv tadi aku sempat laa godeh blog Fatin Liyana tu..
kali pertama wey..hahaha
pertama kali aku jejak dekat blog tu..
simple je..kalau blog korang kalau boleh sarat dengan aksesori segala bagai..ceehh..blog aku pon sama je..
dia jarang update pon ramai orang baca..aku hapdate??..ermm..sedih..
tapi aku update bukan nak popular pon tapi seronok bila update blog ni walaupun kadang2 entri yang kita update tu ntah ape2 je...*gaya pendakwah bebas..hahahaha*
dulu teringin jugak nak popular...tapi bila ingat balik sebab apa dulu aku sign up blog ni, terus lupa nak jadi popular...*dalam hati tu ada laa sikit...hahaha*

eh..datuk seri rais yatim yang menteri penerangan tu pon follow blog fatin liyana wey..!!!!
blog aku??..pembantu rumah rais yatim pon tak ingin nak follow blog aku..inikan rais yatim tu...hahaha
di harap lepas ni ramai2 laa menteri follow aku....tak kisah laa menteri apa pon...menteri kerja raya pon boleh ...hahaha *sambil kenyit mata menggoda*



PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...