Tuesday, April 3, 2012

Season 4 Tamat !!!

*boleh baca entri aku sambil dengar lagu yuna ni hah..hahaha*



Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku nak cerita yang season 4 untuk diploma dah habis..
sekejap je masa dah berlalu ...
ceh..masa dalam season 4 tu rasa lama nye laaaaaa nak habis...hahaha
eh..lupa nak cakap..season 4 tu adalah semester 4 ye..
hahaha...
saja je nak bagi gempak sikit...awak jangan laa marah ea?? =) *tergoda tak???..hahaha*

setiap season ada cerita sendiri..
sama macam season 4...kadang2 aku pelik..sepatutnya aku makin matang tapi makin jadi lebih sensitive..hahaha...sebenarnya sensitive ni laa menimbulkan banyak masalah tau...hahaha
tapi nak buat macam mana kan...

season 4 jugak menyaksikan aku semakin kehadapan untuk jadi emcee untuk beberapa event..
yup...kenapa aku bangga sangat??..sebab suara aku ni ada kekurangan sikit..hahaha
nanti laa aku update suara aku sendiri ye??..
berdebar tak korang??..hahaha

macam - macam subjek yang aku belajar season 4 ni..
- Journalism
- Modern Isu
- Economics
- Publishing
- Photo
- Graphic..

nampak tak kesukarannya??..hahaha
aku pon
dah malas nak ingat balik perkara yang berlaku masa buat esaimen..
macam - macam2 hal tahu tak??..hahaha
kenangan yang sedih, kelakar, seriau dan macam2 lagi...

jadi malam last sebelum aku balik rumah..
aku ada ambil gambar dengan roommate aku..
nak tengok tak??
gatal ea korang...hahaha
nah..!....


*perasan tak ada gambar Siti Nurhaliza dekat note board dekat belakang tu??..dekat gambar nombor dua tu??..hahaha..aku laa yang tampal tu..selalu kena marah dengan roommate aku...hahahaha..dimana ada Siti Nurhaliza di situ ada Hafiz Jauhari...hahaha..menangis Siti Nurhaliza kalau baca caption gambar ni..hahaha..panjang jugak caption aku ni..hahaha*


hah..sepatutnya 4 orang tapi jadi 3 orang je...lagi sorang dah pergi ke fast track atau melayunya trek pantas..kih3
aku kenalkan laa sikit...yang kiri baju merah tu namanya Fahmi..yang tengah2, yang seksi tu aku laa...hahahaha...yang hijau pulak Akmal...kitaorang semua masscomm..yang akmal tu satu kelas dengan aku dan fahmi tu kelas H...eh??..perasan tak kitaorang macam Power Rangers??..kah3

hah..!!..muka dan rambut aku dan saiz badan aku masa tu tak make up..rambut pon tak salon lagi..baju lagi laa baju tidur je...cap unta..hahahaha
korang jangan komen..
tu laa kecantikan asli..hahaha
tanpa make up pon aku dah berseri macam tu..
kalau dah make up??..tak ke meleleh air hidung korang???..hahaha

gambar yang di upload cuma tu je..
tu pon aku kena kerat2 n cantum2..
sebab gambar2 banyak yang SEKSA..!!!..hahaha
takut nafsu korang naik je nanti..
susah pulak aku..hahaha

eh..aku lupa nak cakap..aku tak sempat nak bergambar dengan roommate HARAM aku..hahaha...sorang tu namanya Mok dan lagi sorang Gipang...aku bagi nama kolej je..dah laa pendatang haram..kalau bagi tahu nama sebenar kena tangkap pulak...hahaha..Mok tu budak OM dan Gipang tu budak AD...mereka ni menumpang dan menyemakkan bilik kiteorang je..hahahaha...

tapi sem depan aku dah mula duduk rumah sewa..
dengan orang baru dan orang lama..
siapakah orang lama??
dan siapa orang baru??
tunggu entri ni next sem..hahaha

lepas ni makin menebal rindu aku pada bekas2 roommate aku yang silih berganti dari season 1 sampai 4..hahaha
cuti aku pulak sem ni punya laa lama.. 2 bulan 10 hari....
lama wey..hahaha
mengangkang je laa aku dekat rumah ni...hahaha

jadi..
selamat tinggal drama season 4..
dan kita jumpa dalam drama season 5 ...!!!
=)





note pinggul: kawan aku ada cakap..."kau ni hafiz tak habis2 dengan masalah...hahaha" dan aku pon balas " kalau tak ada drama, bukan Hafiz Jauhari namanya =) "


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...