Thursday, March 29, 2012

Sistem Kasta di Universiti...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
semalam malas nak update blog sebab dah penat setelah beberapa jam dalam bas..
jadi aku sempart update status dekat fb je..hahaha
tu pon guna fon je..hahaha

hari ni aku nak tunjuk satu gambar ni...
biasanya gambar ni digunakan dalam sistem universiti...hahaha
jom cekitdot..



dah tengok??...hahaha
sistem kasta ni sangat diguna pakai terutama dekat UiTM Melaka ni..hahaha
teringat masa sem 1 dulu...kitaorang dipanggil anjing..huish..bapak seram masa tu..
dalam hati nak balik je....ye laaa..aku ni dah laa tak pernah duduk asrama...
kena pulak macam tu..sentap aku..hahaha

lepas tu ada induction dengan senior..
tu lagi laa seram...tiap kali jumpa senior mesti kena tanya macam2...
tapi lama2 dah biasa..
seronok tau duduk dekat kolej ni..

tapi sem depan dah kena duduk rumah sewa...
eh..ada idea tak nak letak nama rumah apa??..hahaha

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...