Friday, March 23, 2012

Jangan Ganggu Pondan...!!!

Salam 1 auw...auw...auw
pagi2 buta update blog..hahaha
dah lama tak update blog sejak exam hari tu..
hari ni aku nak update sekejap blog..
walaupun tangan aku berat gila nak menulis sebenarnya..hahaha
tapi demi stalker dan orang yang follow blog kerepek ni aku update sikit..

amacam tajuk entri aku kali ni??
panas lagi sensasi tak??..hahaha
pondan atau banci dalam bahasa indonesia adalah tajuk yang perlu diperdebatkan..hahaha

dekat indonesia ada satu lagu khas untuk pondan ni tau..
comel je..
siapa yang tengah stress tu boleh dengar..
sumpah korang gelak guling - guling sambil tepuk lantai sambil tarik rambut sendiri...hahaha

jom cekitdot...


amacam??
terbaik tak??
hahahaha

amaran keras: Jangan Ganggu Banci =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...