Saturday, March 10, 2012

Soalan Yang Mintak Penampo...!!!


Salam 1 auw...auw...auw..
hari ni aku update sambil tengok tv..
naik teleng kepala aku..
sekejap pandang laptop sekejap pandang tv..
tapi tu laa takdirnya...hahahaha

hari tu aku jumpa printscreen Ustaz Azhar Idrus..
sambil godeh2 fb laa..
ada soalan ni tak logik langsung...
rasa nak penampo je je orang yang tanya soalan ni..

dah baca soalan atas??
ada ke tanya boleh tak berak berdiri??
kalau berak berdiri macam mana nak keluar taik tu??
tercepit laa taik tu..betul tak???....kalau korang tak percaya cuba try dekat toilet sekrang ni..hahaha

sekali UAI jawab sambil menari breakdance pon boleh..
amek kau...
habis berterabur taik kau..kah3
hahaha...aku tak dapat nak bayangkan..hahahaha
cuba berak sambil menari zapin??
hahaha..tak ke penyek taik kau??..hahahaha

hurmm..
entri aku hari ni tema bilik air..kah3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...