Tuesday, March 6, 2012

Rancangan Malaysia disiarkan di dalam Ellen Degeneres Show...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku update blog..
sebenarnya bila balik rumah untuk hari2 yang awal ni macam berat je jari aku nak menaip dekat blog ni...
sebab mungkin mood rumah tu menebal kan...kah3
kalau dekat U..gatal je nak update tapi tak ada idea..
kat rumah berlambak tapi tangan malas...
tapi disebabkan peminat dan stalker yang ada..
aku update jugak..kah3

tadi aku godeh2 fb..
jumpa satu video ni..
video dari rancangan Ellen Degeneres Show..
dekat Malaysia tak ada siarkan..dulu sebelum pasang astro dekat rumah aku tengok dekat channel Singapore..dekat Johor dapat channel Singapore dengan Indonesia..jeles tak?? *sambil angkat kening kak ziana..kah3*

cuba yengok dulu..yang awal2 je tau..hahaha


ni mesti rancangan astro ..
tapi tak tahu apa..rancangan berita aku rasa..
kelas kau astro..
masuk sampai rancangan Ellen..
satu dunia tengok...untungnya yang jadi pengacara tu..kah3

tapi Ellen sempat cakap..
bahasa apa ntah pon tak tahu...hahahaha

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...