Saturday, November 3, 2012

Artis Sudah Ada Twitter !!!






Salam 1 Aw Aw Aw !
hari ni dalam sejarah. patut letak dalam soalan sejarah spm 2012 nanti. hahaha
yelaa. aku dah buktikan yang aku dah ada twitter.
okay. aku tahu aku lame. So? *fliphair*
aku tahu korang mesti dah beribu riban follower kan?
dah berjuta tweet korang
ada yang tweet famous lah segala bagai.
ada aku kisah.

aku ada sebab kenapa lambat buat twitter ni.
segan aku nak bagi tahu. sebab yang agak bangang sebenarnya. hahaha
tak perlu lah aku bagi tahu. rasa macam nak bunuh diri kalau korang tahu.
hahaha.

aku tak paksa korang nak follow ke tak.
saja nak bagi tahu.
ramai yang tanya aku kenapa tak ada twitter. so, korang yang banyak tanya tu dah boleh follow. kalau aku tak nampak muka yang bising aku tak ada twitter tu siap ! aku simbah asid nanti. hahaha
untuk permulaan ni aku tak follow kawan kawan yang aku kenal dan terdekat. dan kalau boleh, aku tak nak family aku follow aku. kalau tak aku block. hahaha
nanti payah laa nak sesi gosip pasal keluarga dengan korang. muahahaha

siapa yang nak follow aku boleh ke SINI
nanti aku akan tambah widget twitter dekat blog ni.
senang sikit kita nak bercumbu cumbu. cewah !
dag ghairah laaa tu semua. muahaha

okie dokie !
*goyangbontot*

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...