Wednesday, October 31, 2012

Bangunan di Johor Bahru ada unsur Freemason ???

Salam 1 Aw Aw Aw !
ramai terkejut aku dah guna balik trademark lama. rindu wooo.
tapi aku ubah sikit. ada dah google translate ke bahasa amerika dan tak ada maksud apa apa.
kalau bahasa lain tu aku tak tahu laaa. muahaha

kelmarin aku godeh godeh you tube
jumpa satu video pasal sebuah universiti dekat malaysia ni mengamalkan ajaran masa convocation.
konon konon nak update tapi taku kena hentam dengan student student dia, mahu mampus aku. muahaha
tapi ada betul dan ada pelik. aku ni memang mudah percaya sikit orangnnya
nampak tak aku orang baik? muahaha
tapi biarlah. siapa yang dah tahu tu okey laa kan?

jadi dia punya related video ni ada tunjuk satu bangunan dekat JB yang ada Freemason
Dewan Freemason namanya. wah ! sudah terang lagi bersuluh tu !
betul ke?
nah cekitdot dulu


dah tengok?
ramai yang komen macam macam
tapi kita berbalik semula dalam perlembagaan malaysia, aku rasa lah kot. konon dulu nak jadi peguam tapi tak lepas. muahaha.
semua rakyat malaysia bebas menganut agama masing masing kan?
kalau tak silap aku, freemason ni pon agama kan?
tak kisah laa agama ke tak. hahaha
jadi mereka ni pon ada hak sepertimana tokong dan kuil didirikan di malaysia
bukan lah maksud aku menyokong pembinaan benda ni
tapi. entahlah!
aku pon tak tahu nak komen apa.
tapiactually aku dah komen. muahahahaha

:)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...