Tuesday, October 9, 2012

Artis tidak tetap pendirian !!!

Salam 1 Letup !
selamat pagi dan di mulakan dengan secangkir darah merah . muahaha. pagi pagi dah minum darah orang kan? eh ! korang pernah hisap darah korang sendiri tak? apa rasa dia?. kadang kadang dalam filem hindustan tu, bila hero or heroin luka berdarah di jari mesti salah sorang akan hisap lepas tu falling in love. menyampah tau. muahahahha. tapi aku pernah gak hisap sikit ibu jari yang terluka. wah ! bocor rahsia. tapi aku tak tahu kesan nya apa kat aku. sihat je sampai sekrang. tapi macam tak ada rasa je darah tu? apa yang sedap sangat dracula hisap darah manusia? macam laa perisa strawberry kan. hahahaha
actually tadi bangun dalam pukul 9.30 pagi lepas tu gosok gigi, basuh muka, setting hidung depan cermin *sejak orang puji hidung aku mancung. muahaha*
lepas tu bancuh nescafe 3 in 1 original, cicah biskut dan here i am. berblog.

rasa macam relax je kan?
tapi hati je yang tahu sebab esok exam ! exam wey ! bukan nya bancuh tepung nak buat kulit karipap !
aku masih mengadap laptop
buku tak bukak lagi. carry marks dah laa rendah. 
boleh goyang bontot lagi hah aku dekat sini.
tengah on9 pagi pagi ni
jumpa satu gambar dekat fb
nah tengok


tengok tu. sentap aku wey !
tiap malam sebelum tidur tu laa yang aku fikir dan nak buat macam macam
tapi esoknya bangun tidur. on9 laa. erangan laa. ape la. tak bersungguh.
sejak duduk rumah sewa ni penyakit malaszarkovianut ni makin menjadi jadi tau.
*nampak tak aku dah jadi doktor sendiri? para doktor patut selidik penyakit ni. muahahaha*
tapi tak logik pulak kan kalau aku nak salahkan rumah ni? ke ada orang guna guna dekat aku ni?
astagfirullahalazim. tak kan sampai kesitu pulak kan? *masih islam lagi aku sebab pandai beristigfar. muahaha*
kalau duduk dalam kolej tu, rajin je nak study. dekat rumah ni?
asyik membesarkan bontot je yang dah montok ni.
okey aku dah mula merepek.

carry marks sem ni pon rendah walaupun aku dah berjuang habis habisan
silapnya dekat markah mid term exam yang tak mencapai tahap kepuasan kepada suami. muahaha
carrymarks semua orang tinggi tinggi
aku tak mengharapkan result aku naik cuma maintain sudah laa
kalau expect tinggi tinggi nanti kecewa tertonggeng pulak kan?
jadi biar bersederhana dalam berbelanja. muahaha

jadi sekarang ni nak melabur saham dalam toilet dulu then bukak buku. dah laa exam pukul 9 pagi esok.
satu kuman pon tak baca lagi.
eh ! kuiz untuk hari ini, apakah penyakit yang baru ditemui dari aku?
sila kumpul jawapan anda sehingga tahun depan okey? muahaha

pap pap oleh!
*goyang bontot*
:)

1 comment:

  1. Mekkkkk! samalah!! hahaha.
    sepsepsep! aku pun gituuu jugok! miawww ;]

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...