Thursday, October 11, 2012

Artis baru tahu fungsi penutup air tin !!!

Salam 1 Letup !
hari ni hari khamis tapi aku tak habis2 ingat hari ni hari jumaat. muahahaha
semalam paper comm research. aku tak rasa aku dapat score paper tu
mungkin dapat B atau mungkin dapat C? huargagggghhhhhhhhh!!!
dah lupakan. next paper adalah hari ahad dan hari isnin aku balik Johor.
hilangkan stress di melaka.

rasanya malam nanti baru nak mula study.
jadi tadi aku godeh godeh fb.
jumpa satu gambar ni
nah,
cekidot.


cakap dengan aku sekrang yang korang pon baru tahu kan? muahahahaha
sebelum aku akil baligh lagi aku dah tertanya.
kenapa penutup air tin tu macam tu?
tak boleh ke design yang lebih maju sikit ke kan? muahahaha
aku ingat memang dah tradisi nya penutup air tin tu memang macam tu
tapi anggapan aku salah. hahaha
tapi sebenarnya aku ada cuba jugak buat macam ni . tapi dulu dulu
sebab aku rasa macam tak logik? hahahahaha. akhirnya terbukti pada hari ni.
hahaha

tapi orang kumpul buat anting anting laa, buat gelang, keychain laa
macam macam
ada yang kumpul tanpa motif pon ada. hahaha
ada yang kumpul memang motor.
alah macam pakcik yang popular dulu dalam iklan Power Root tu
actually pak cik tu boleh jadi duta sebenar Power Root kan?
hahahaha
aku ada satu rahsia yang aku....yang aku....aku....ermmm...aku pernah minum air Kacip Fatimah Power Root . muahahaha. sedap wey. tak tipu. korang boleh cuba. eh tapi bila dah rasa tu senyap senyap je.
tapi masa dulu tu akak aku yang suruh minum. muahahaha.
eh jangan bagi tahu rahsia aku ni di khalayak ramai ye.
pap pap oley !
*goyangmontot*

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...