Thursday, September 27, 2012

Official Music Video Teman Pengganti - Black feat Malique

Salam 1 Letup !
hari ni aku buat entri pasal video klip lagu teman pengganti - Black feat malique
aku sure dan pasti (hahahaha) yang korang pon teruja nak tengok kan video clip lagu tu kan?
aku pon tak tahu dah keluar tapi bila on9 tadi ni dah penuh dekat wall fb.
teruja gila bro wa cakap dengan lu.

nah cekitdot


unik kot video clip dia,
lain dari kebiasaan nya, aku pon tak tahu guna teknik apa
tapi dari awal sampai habis dekat cermin je video clip dia
dan aku tak tahu kenapa heroin nya Anzalna. 
sejak kes dia gaduh dengan Neelofa tu, walaupun aku sokong Anzalna tapi...
hilang mood ratu air mata dibuatnya bila aku nak tengok
tapi Malique tetap tak ada dalam video clip tu
aku ingatkan ada laa sikit terselit di celah gigi hahahaha

eh, tadi saja je nak shoot Black bukak baju.
gatal nya video clip ni.hahaha
okbai.

pap pap oley !
*goyangmontot*
:)

2 comments:

  1. jemput bace ^^

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

    ReplyDelete
  2. image crew video semasa penggambaran boleh di hilangkan menggunakan software atau aplikasi Adobe After Effect atau Apple Final Cut Pro.

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...