Monday, September 24, 2012

Artis Ada Formspring dan Apa Kegunaanya?

Salam 1 Letup !
dah berapa hari tak sempat nak update blog,
aku pergi ke KL dua hari lepas untuk menghadiri majlis perkahwinan bapa saudara saya,
rasa macam karangan sekolah rendah tak?
hahahahaha

tadi aku pergi kenduri tahlil,
nampak tak aku ni keagamaan orang nya?
hahahahaha
bukan nak riak tapi kenyataan.
lepas tu balik rumah tadi tak boleh bukak butang,
baju melayu johor punya style,
bukan Oppa Gangnam Style okey.
boleh ke terpuntal puntal tali nya,
aku apa lagi, lagknah drastik ambil gunting dan potong. hahahhaa
aku tak bagi tahu mak aku lagi tu,
mahu nya dia mengamuk sebatu, kalau suara soprano Ning Baizura,
eh cakap pasal Ning Baizura ni, dia dah mengandung laa,
agaknya anak dia menangis nanti macam mana? dapat bayangkan tak?
hahahahhaa. gurau je kak Ning, kita kan dha kawan lama? hahahaha

tadi aku bukak fb, dah baca status status orang,
aku bukak emel, mana laa tahu ada job baru ke kan? hahahaha
PA tak ada, jadi kena laa usaha sendiri
lepas tu aku tengok ada orang follow formspring aku,
dulu kan trend jap formspring ni,
aku pon sibuk buat, orang buat semua nak buat tapi guna tak jugak,
hahahahaha..kalau orang tanya ada ke tak, aku boleh laa cakap ada, hahahahaha
lepas tu aku bukak laa balik,
aku sebenarnya masih tak faham cara operasi Formspring ni hahaha
tadi sempat laa aku tanya dekat orang pasal aku,
rupanya ada 77 orang follow aku, dan aku follow 60 orang,
bila aku follow dan di follow aku pon tak tahu
rasa dah macam twitter pon ada beza nya kita tanya soalan je.
jadi sesiapa yang ada formspring tu tolong laa rajin tanya aku soalan
hahahahaha
biar hidup sikit aku punya formspring tu

hahahaha
nah follow aku punya formsping di SINI
jadi hidupkan kembali semangat FORMSPRING anda !
oyeah oyeah *sambilgoyangmontot*

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...