Sunday, July 22, 2012

Siapa Boleh Terangkan???

Salam 1 Letup !
sebenarnya aku nak tanya sesuatu...
sejak dua menjak ni blog aku buat hal
tiba button share fb dengan button LIKE fb yang ada dalam blog aku hilang
dan aku buat baru tapi tak ada jugak muncul benda tu..
ada sesiapa yang faham dan dapat menyelesaikan masalah aku ni??
sumpah buat aku stress..hahahaha

tapi bila open new tab dekat satu2 entri,
muncul pulak share nya..
dah lebih pelik, tajuk entri pulak tak boleh klik..
huarggghhhhhhhhhh!!!!
makin serabut aku layan blog ni...

ada jugak yang aku deactivate terus benda ni..
hahahahahaha
tolong pleaseeeeeeeee
=(

1 comment:

  1. Salam ramadhan.. Melawat ke blog ini yang penuh dengan nice entry.. Salam silaturahmi..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...