Tuesday, July 17, 2012

Kenapa Masih Teringat ???

Salam 1 Letup !
rasa malas nak update blog tu masih menebal...
yelaa broadband buat hal lagi...
nak bukak blog je sempat cuci pinggan dekat dapur..hahahaha
melampau kan lambat dia??
rasa macam nak bakar je maxis ni hah !

tapi hari ni nak update entri peribadi yang sedih..hahahaha
korang nak baca dipersilakan tapi kalau nak tengok je pon tak apa...
dulu aku ada cerita yang aku ada buat status untuk remove seseorang ni...
dan aku cakap tolong baca status aku sebab dia senyap tiba - tiba je..
tapi aku ni degil sikit..hampir tiap2 hari aku mesej dia walaupun dia tak balas
dulu tu aku ada save tarikh , masa, saat, minit, cuaca masa aku remove dia...nampak tak psiko dekat situ?..hahahaha
lepas aku buat status tu, DIA LIKE status tu...dia macam tahu tahu je aku nak remove dia..
nak tak nak, aku terpaksa remove jugak
kononnya jiwa terseksa laaa..
tapi hari tu kan laptop aku remove..jadi HILANG SEMUA...
lepas tu meroyan tengok profile fb dia
walaupun dia privatekan profile fb dia..hahahaha 


okey sambung balik...
setelah beberapa bulan mesej aku di balas wey..!
masa tu aku dekat cafe...terus hilang selera aku nak makan...hahahaha..
jantung nak tertanggal..terkuis kuis macam kucing dekat makanan tu..hahahaha
dulu aku selalu cerita yang aku takut subjek EKONOMI dengan dia..
2 hari sebelum dia balas kot, aku mesej dia result EKONOMI aku yang dapat B tu...
aku tak mengharap dia balas pon..
lepas tu aku balas balik mesej dia tapi terus tak balas sudah...aku rasa macam hina gila aku ni..
hurmm...entah laa..orang dah tak sudi nak kawan dengan kita..
aku ingat lagi dia yang approach nak kenal dulu dekat fb...=)
tapi mesej tu aku masih simpan sampai sekarang...

aku masih mengharapkan dia akan baca entri ni....hahaha
aku masih mengharapkan dia akan add balik aku kat fb...
dan aku masih mengharapkan hubungan macam dulu...
walaupun semua tu tak mungkin berlaku...sedih aku tengok dekat diri aku ni....hahahaha
aku cuba untuk belajar redha =)

jadi mengakhiri entri ni,
aku tujukan lagu ni khas untuk dia..



2 comments:

  1. I reаd this piecе оf wгiting сompletеly on the tορіc of the comparison of nеwest
    аnd preceding technologiеs, іt's awesome article.

    my web blog rosehip Seed oil

    ReplyDelete
  2. Wow, wonderful blоg layout! How long have you been blogging for?
    yοu made blogging look eaѕy. The oνerall look of your websitе is fantastic, lеt alоne the contеnt!


    My web blog HäMorrhoiden

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...