Thursday, June 14, 2012

Sardin Je ???

Salam 1 Letup !
semalam malas nak update blog sikit..hahahaha
sebab semalam lepak dekat Pak Putra..nama macam melayu kan??..tapi jangan di sangka spender yang murah itu tak ada brand..hahahahaha..sebenarnya tu kedai mamak...curlass tak nama nya??...tapi sangat berbilang kaum...pelancong pon ramai..kalau datang melaka tapi tak singgah situ macam tak sah nikahnya...giteww laa ibaratnya...hahahaha
aku makan cheese naan dan ayam tandoori...mula2 tu nak order dobule cheese naan..nafsu syaiton nerajim..biasalaa..tapi nasib ada malaikat yang menasihati...hahahaha...
balik rumah dah pukul 11...layan perut yang penuh terus tertidur..hahahhaa
melampau kan??...hahahahaha

sejak duduk rumah sewa ni...lauk feveret asyik masak Sardin...
sardin pulak yang tak ada jenama pulak tu...
sardin cap Sri Melati...tak sedap =(
tapi hasil tangan artis charity macam aku ni..jadi sedap laa masakan tu..di bantu pulak dengan Miss Banting..
sedap hingga menjilat betis kaki..hahahahaha..
dalam 1 minggu lebih ni asyik makan sardin je..
lawan sardin dengan telur dadar...
memang semua yang duduk rumah sewa akan makan sardin ea??...sradin cap melati tu paling murah...RM 2.30 kot harganya..hahahaha...

hari tu housemate beli Sedap Rasa Knorr apa jadah ntah nama nya..
merepek je..dah laa tak tanya kitaorang..main beli je..
melampau betul...nak tak nak kena guna jugak..
main tabur tra la la tra li li je dalam kuali..hahahaha
buat telur dadar pon letak...kononnya lebih sedap macam dalam tv..tapi hampir je masin...
yelaaa..kalau dah main tabur je kan..hahahaha
sambil feelling2 nyanyi lagu Siti depan kuali...hahahaha

jadi kesimpulannya..apakah lauk yang best selain sardin yang murah yang ringkas yang padat yang senang yang letup untuk rumah sewa spesifiknya bujang...

nota kudis: disebabkan akmal dan naim boleh tahan ensemnya,,jadi aku dan azwan pergunakan diaorang untuk mintak lada cili dengan jiran pompuan sebelah...hahahahahahaha =)




No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...