Tuesday, June 26, 2012

Artis Hilang Ke Mana???

Salam 1 Letup !
sudah lama hilangkan diri tanpa khabar berita...
macam mana laa orang nak kenal blog kita kalau jrang update kan??...tak apa..
tak kisah..yang penting aku happy...
aku tak update dari jumaat lepas kan??...bukan hilang  kemana pon..
aku balik ke rumah comel..aku, farahin dan tiqa balik rumah si comel ni...
aku ingat si Pilah ni balik rumah dia dekat negeri sembilan tu tapi tidak rupanya..
nak tak nak aku terpaksa balik rumah comel laa..

sampai je rumah comel, mandi swimming pool dengan anak sedara comel..
baru berapa tahun je..dia ni minta dengan lelaki..comel laa yang cakap..aku bukan nak angkat bakul sendiri..hahahaha
malam pulak makan burger bakar....aku makan burger bakar wey..!!!
tapi cawangan dekat puchong je laaa..tu pon dah kena order awal..giliran kitaorang nombor 43..ramai wey..
mahal dia jangan cakap laa..kalah burger McDonald atau Burger King..
tapi berbaloi laa..kenyang gila nak mampus..perut ni dah nak meletup...comel je perut aku masa tu..hahahaha
jangan bayangkan ye semua...hahahahaa..naik nafsu pulak semua..hhahaha
dah2..aku order burger kahwin..iaitu campur daging dengan ayam plus cheesee...dan aku ambil satu set jadi dia bagi sosoej 3 batang..mana tak kenyang nya kan??..
aku rasa aku punya 16 ++..aku lupa laa..
sekali sekala makan okey laa aku rasa...
jadi siapa yang belum cuba boleh mencuba..berbaloi kot aku rasa ..walaupun air kena beli tempat lain..hahahaha...

hari sabut pulak pergi sunway piramid..
aku tak beli apa pon..aku ni anak orang kampung..mak aku dialisis pulak kan..adik beradik pulak kedekut dengan adik sendiri..jadi aku tak beli apa2..tolong tengok diaorang beli barang je...sedih tu pon ada tapi nak buat macam mana kan???..kena sedar diri sikit laa kan..aku pon dah biasa pakai pakain yang sama..
kasut yang dah rabak tu pon tak ganti lagi..se;agi boleh,, aku pakai =)

malam tu pulak..kiteorang pergi RTM tengok Bintang RTM secara Live u ollssss...
walaupun tak minat tapi disebabkan tengok Live kan..jadi teruja gilaa laa..
kitaorang tunggu sampai sidang media..
yelaa..aku kan amek course masscomm..jadi benda2 ni sangat menarik untuk aku..
masa iklan, tak buat apa pon..senyap je..ada laa jugak si Muaz yang pengacara tu bebel2 sikit..
tu nasib iklan dekat RTM sekejap je..kalau dekat TV3??..mahu bosan tertonggeng aku dekat sana..hahahahaha...

ahad pulak sampai petang buat esaimen sikit...
lepas tu pergi karaoke sebab kononnya comel latihan vokal sebab dia terpilih masuk semi final Masscomm Idol..cuma 15 ++ untuk 4 jam..harga student..kena bawak kad matrik laa sekali..
murah gila kan??...tu siap makan malam dari pukul 7...kitaorang kerja melantak je..
rasa macam dekat hotel sebab makanan buffet..yang paling aku teruja aku makan itik untuk kali pertama seumur hidup aku...kelass tak??..
tapi disebakan kiteorang lebih setengah jam..kena bayar rm 17 + kot..aku dah lupa..tapi kira murah jugak laa kan??...kiteorang Karoke dekat Red Box IOI Mall Puchong..
best =)

isnin pulang ke tanah Melaka...
malam pulak aku jadi emcee untuk event persatuan bahasa melayu ..
petang tu kelam kabut prepare teks...hhahahaaha..nasib laa profesional sikit..dan nasib jugak penasihat berpuas hati..lega hati..
dan malam ni baru aku sempat update...
penat taip ni wey...!

dah2..nak relaks..
pap pap oley !
=)

16 comments:

  1. woo, hidup seorang artis yg sgt busy.. ha3..
    kesana kemari..
    cri PA la sorang.. :)

    ReplyDelete
  2. hah? itik ?? tak pernah mkn itik ._.

    ReplyDelete
  3. @AL AZRUL
    bagus jugak idea tu..
    nak jadi ke???..hahahaah

    ReplyDelete
  4. @AmyZana
    a'ah..itik..
    sedap..rasanya macam ayam campur dgn daging..
    cuba laa =)

    ReplyDelete
  5. Hi there! I simply would like to give a huge thumbs
    up for the good information you could have here on this
    post. I shall be coming back to your weblog for more soon.


    Also visit my blog Web Ranking

    ReplyDelete
  6. Hey! I just would like to give an enormous thumbs up for the nice data you have got here on this post.
    I might be coming again to your weblog for more soon.


    Feel free to surf to my web blog :: free download seomoz toolbar

    ReplyDelete
  7. Hiya! I simply would like to give a huge thumbs up for the good
    info you’ve gotten right here on this post. I will probably be coming back to your blog for
    more soon.

    Here is my web site seminole county clerk of courts florida

    ReplyDelete
  8. Hello! I just wish to give a huge thumbs up for the nice info you have right here on this post.
    I will likely be coming again to your weblog for more soon.


    Look at my web page semester at sea 2007 message board

    ReplyDelete
  9. Howdy! I simply would like to give a huge thumbs up for
    the great data you could have right here on this post.
    I will be coming back to your blog for extra soon.

    My web page; sempione hotel florence

    ReplyDelete
  10. Hello! I just would like to give an enormous thumbs up
    for the good info you have here on this post.
    I can be coming back to your weblog for extra soon.


    My blog post ... semicolon worksheets for middle school

    ReplyDelete
  11. Good day! I just wish to give an enormous thumbs up for the great data you will have right here on this
    post. I will probably be coming again to your blog for more soon.


    Feel free to visit my homepage; affordable seo services brisbane

    ReplyDelete
  12. Hiya! I just would like to give an enormous thumbs
    up for the good data you will have here on this post. I shall
    be coming again to your blog for extra soon.

    Feel free to visit my web blog - bring me the horizon sempiternal album download

    ReplyDelete
  13. Howdy! I simply want to give an enormous thumbs up for the great info you’ve here on this post.

    I might be coming again to your blog for extra soon.


    Feel free to visit my web site ... when to use semicolon however

    ReplyDelete
  14. Whats up! I just would like to give a huge thumbs up for the nice data you might have right here on this post.
    I might be coming back to your blog for more soon.

    My web site :: seoprofiler competitive backlink intelligence

    ReplyDelete
  15. Whats up! I simply would like to give an enormous thumbs up for the
    great information you’ve here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.


    Also visit my site - mini SAS

    ReplyDelete
  16. _ Sub Glandular - Behind the breast tissue, in front of the pectoral muscle.

    With the Right Plastic Surgeon There Is No Cause for Concern. On the one hand, they
    receive breast augmentation for addition of volume and on the other hand,
    they get liposuction done in the area that has excessive fat.


    Here is my web page :: breast augmentation boca raton

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...