Saturday, April 7, 2012

Neelofa Komen Di Blog Aku...!!!


Salam 1 auw...auw...auw...
awal sikit aku update malam ni sebab malam ni nak tengok Konsert Mania...
lepas tu abang aku sibuk nak pinjam laptop..
stress aku...hahaha..
lepas tu sibuk nak buat karipap atau orang johor panggil epok - epok...
comel je kan orang johor??..hahaha *sambil buat muka comel...hahaha*
nak sikit tak??..hahaha..
siapa yang nak aku post je nanti...eh?..aku baru terpikir, Pos Malaysia ada buat Pos Sejuk Beku tak ek??..aku rasa cadangan ni patut di usulkan di peringkat Parlimen..pelbagai akta harus di laksanakan...nampak tak gaya sibuk aku??..muahahahaha. *sambil buat gaya pendebat terbaik Malaysia...feewwiiittt*

dah2...mukadimah aku cukup laa tu...
lagi melalut nanti korang lari pulak..tak boleh nak jadi macam Fatin Liyana nanti...hahaha
jadi malam ni aku nak cakap sikit..
tapi korang baca je...ermmm..aku malu sebenarnya...sebab apa??
sebab Neelofa komen dekat blog aku wey...gila tak menangis korang???....hahaha
aku tak minat sangat Neelofa ni..sorry Neelofa...tapi aku minat Izara Aisyah..dari dalam pertandingan Dewi Remaja dulu lagi...namapk tak aku bocor kan rahisa aku tengok pertandingan tu dekat Astro Ria???..hahaha
tapi orang ramai suka Neelofa jadi saja je laa aku guna nama dia sebagai tajuk entri..hahahaha..*gaya gelak pak cik rahmat fernando khalid masa melepak dekat kedai kopi..muahahahaha*

nah aku tunjuk Neelofa komen..
tak percaya ea??
tengok ni...
cekitdot..



hah ! nampak tak?? SEXYNEELOFA komen aku??
mampu??..hahaha
terasa aku seperto HOTAARONAZIZ...hahaa
siap puji blog aku lagi...hahaha
meleleh air hidung aku...
tapi aku tak sempat lagi nak bukak nama tu....
kalau SEXYNEELOFA baca entri je...saya minta maaf ye??
saja buat entri ni..unik nama anda ...hahaha ...*peace =)*


4 comments:

  1. wow! skg dh ada aaron aziz lak hahaha

    ReplyDelete
  2. Jangan nk perasanlah..aku rasa pasti ribut tak pun taufan dtg kalau si Neelofa tu ade masa nk komen kat blog2 ..Twitter pun x terlayan..fb pun terbiar.haha jgn mare.tapi utk menyedapkn hati...yela tu..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. nhi care ckp cam nak bangge je baru neefola belum aq... kaw tau... =) hikk3

    ReplyDelete
  4. neelofa layanlah twitter dia, aktif je.. hehe. ko pasti yang tu neelofa sebenar? haha

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...