Sunday, April 29, 2012

Melantak: Review Chick-O-Rice Marrybrown, Berbaloi atau Tidak???

Salam 1 auw...auw...auw
hari ni aku  update lagi dalam segmen melantak..
dah lama aku tak buat entri tentang makan - makan ...
ramai jugak yang tanya...hahahaha
malu laa aku jadi macam ni tau..terima kasih..hahahaha
sejak kerja ni,, aku tak sempat nak jelajah segala tempat aku nak makan...
tapi hari ni aku upgrade sikit..
aku review makanan terbaru dari Marrybrown..
aku tak pasti tempat korang ada ke tidak marrybrown ni..
tapi kalau ada,,, ada yang pergi tak??..
mesti jarang kan??..yup..aku dapat rasakan yang Marrybrown ni kurang promosi, pakej yang kurang menarik, dan rasa yang agak kurang sikit...ni ikhlas ye...

hari tu teringin nak makan MB masa waktu rehat kerja...
jadi aku makan produk terbaru iaitu Chick-O-Rice..
nah..tengok gambar dulu...



dah tengok??
nampak sedap kan??..
tapi hanya gambar saja...tapi rupanya yang asli..hurmmm..sedih..!..hahaha

dekat gambar tu kalau korang perasan ayam peha nya dipotong biasa je kan??
tapi apa yang aku dapat,, dia potong dadu..amboi..macam aku ni kanak -  kanak yang kurang gigi je,,,pakai polident tau..hahahaha..
yang aku bertambah tak puas hati...ada nasi yang berbuku - buku dan keras...menjadikan rasa rempahnya tak sekata..mangkuk pon alahai..besar macam mangkuk korang makan eskrek tutti ftrutti tu ha...sedih..!...sorry to say..dalam 5, saya dengan rasa rendah diri terpaksa bagi 1 dari 5 bintang...yang selamatkan nya hanya rasa ayam dia dan saus coklat dia..aku pon tak tahu apa nama nya..hahahaha
apa yang aku harap perubahan adalah kualiti nasi tu di perbaikkan dan biarlah ayam tu dalam rupa yang peha di potong bukan di cincang dadu...kalau bentuk dadu, orang bukan perasan kalau ada campur bahagian dada atau kepak ke kan??...nampak tak permainan mereka ni??..hahahaha

tapi yang peliknya...dia tak ada set ye..
cuma ada jual nasi ni je...kalau nak air, kena beli lain...hurmmm..macam ada sesuatu..
sepatutnya benda ni ada set ye..
aku pon malas nak terangkan panjang..korang cuba laa sendiri.. =)


1 comment:

  1. harga murah... kira berbaloi lah... mmg bukan kepak pun... just guna fillet jer... sejak bila pulak guna kepak

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...