Wednesday, April 11, 2012

Betis Kaki Menggeletar !!!

Salam 1 auw...auw...auw
maaf sebab semalam tak sempat nak update..
sebab semalam hari pertama kerja jadi badan penat gila...
betis sakit, buku lali sakit, tapak kaki sakit sebab dah lama tak berdiri lama2...
buat kerja sikit pon dah penat...
yelaa...sebelum kerja ni pon mengangkang dekat rumah, makan, tidur, on9..
tu je laa..sampai kena marah selalu...hahaha
sekali hari pertama kerja..macam2 hal jadi dekat badan...hahahaha

bukak je blog aku tengok komen dulu..
tak sempat lagi nak replay komen2 yang ada dekat blog aku ni..
kepada yang pernah komen, jangan risau, aku akan komen balik cuma cepat atau LAMBATTTTTTT je nanti...hahaha
dan tadi terkejut aku...sebab ada seorang gadis yang rajin komen banyak2 dekat entri2 aku sebelum ni...hahaha....thank yaww budak...
nah ..! aku letak link blog budak ni..hahaha namanya MiszanayiL ...*interframe pulak budak ni....hahahaha*...pelik nama dia kan??..tapi kalau pandang dua kali, dia teballikkan je nama dia..masa aku sekolah ni popular..suka terbalikkan nama sendiri..hahaha..kalau nama aku jadi Hafiz = zifaH...dah macam zirafah bunyinya..!!..hahahahaha!!..
kepada liyana kalau baca entri ni..belajar betul2 ye???...kalau ada masalah boleh bagi tahu..kalau masalah duit, pergi cari bank..hahaha *gaya macam orang tua je dah...hahaha.tua bergetah...hahaha*


eh,,aku baru on9 ni dan baru tahu ada gempa bumi..
dekat Kota Tinggi tak rasa gegaran...
kedai pon pasang radio Red fm...mana ada keluar tentang gempa..
ke aku tak dengar??..sibuk dengan pelanggan kot??...hahahaha * bajet pekerja cemerlang...hahaha*
tapi aku tahu benda ni bukan lawak...
aku nak beli dan baca paper pon tak boleh, takut kira curi tulang ayam goreng spicy KFC bahagian peha pulak nanti kan...hurmmmm *hahahaha*
tapi benda ni berlaku mesti ada sebab ...WATCHOUT !!!!

aku on9 je masih tak habis dengan kemenangan Aaron Aziz, pasal Zed Zaidi tak suka artis bukan Malaysia Menang, Azwan Ali kutuk Aaron Aziz, pasal Siti sokong Aaron Aziz, pasal ABPBH2011....tolong laa tukar cerita lain..hahaha
sejak kerja ni, macam2 aku ketinggalan...hahaha... *bajet dah kerja 2 bulan, padahal 2 hari je..hahaha*
aku pon tak sempat nak update tentang ABPBH2011..
terima kasih pada sesiapa yang suruh aku komen..
tapi aku dah tak larat nak pikir....
hahaha..
sorry guys...next award laa ye??...hahahaha


aku sekarang dah faham kenapa majikan banyak nak cari pekerja pengalaman,
sebab macam2 aku dah belajar walaupun baru 2 hari..
nak cakap pon payah...
semalam kerja dengan Bangladesh dan hari ni kerja dengan India yang datang dari India tau..bukan India Malaysia punya..hahaha...
aku dah laa pekak,,tiap kali dia cakap kena letak telinga dekat mulut dia...hahaha
tak sah kalau tak sebut "haaaa??"
kesian pulak aku...hahahaha

aku dah tak ada idea...
dah penat laa katakan...hahaha..
tapi kadang2 aku fikir macam tak berbaloi dengan gaji yang dia bagi berbanding kepenatan aku yang separuh koma ni hah...hahaha
bye dan adios amigos

1 comment:

  1. kerja rajin2 yukk.. dpt gaji, blnja kengkawan..ha3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...