Sunday, March 11, 2012

Lagu Baru Shila Amzah - Sedar ...!!!

Salam 1 auw...auw..auw
sedang aku belek coverina Shila Amzah lagu2 orang..
jumpa single dia yang baru...
aku suka..!!!
sekali dengar dah tergoda..
sumpah..
tapi untuk aku je laa..
untuk korang tak tahu laaa...

lagu ni belum keluar yang audio yang betul2 punya..
jadi banyak yang live je laa...hehehe
tapi pon sedap jugak...
jom dengar lagu Sedar...


atau


benda yang sama je..
tapi suka hati laa nak dengar yang mana..
tapi yang kedua tu ada Shila menari..shumellll je..
*ayat budak laki yg minat shila..hahaha*

amacam??
kalau korang nak jelas lagi..
godeh2 laa sendiri dekat you tube tu...
hahahaha...


1 comment:

  1. Td tgk srapan kt tv3..shila ade nyanyi lagu nii .Best woww ! <3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...