Tuesday, March 27, 2012

Blog Bertukar Layout Baru Pada Bulan April ???

Salam 1 auw...auw...auw
hari ni aku tak tahu nak update apa sebenarnya tapi bila je sign in blog..
aku jumpa satu benda baru yang akan berlaku pada bulan April nanti...
wah...berdebar gila...
cuba tengok gambar bawah ni...


kalau tak nampak kli je gambar tu okies??
dah baca???
blog nak berwajah baru??wah..teruja..
tapi dia kata nak upgrade sekrang ke tidak tapi aku tak berani..
jadi tunggu je laa dia automatik...hahaha

aku takut makin menyusahkan macam timeline fb tu hah..
ish2

*entri ringkas lagi padat...hahahaha*

1 comment:

  1. aku dah gatai tangan tekan tukar ke baru.. ok la... x ada beza sgt.. susunan je lain skit...

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...