Sunday, March 11, 2012

Aku Pelik Dengan Orang Yang Buat Cover Dekat You Tube...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni melimpah ruah idea aku nak update blog...
tapi satu persatu laa ye..
kalau rajen aku update laa banyak2 malam ni..
cewah...gaya macam rajin je..
aku tak tahu bila aku nak rajin macam Abg Six Pack update blog tak habis2...
macam mana laa dia bahagi layan bini dia dengan dunia blog..hahahaha
memahami betul si isteri.....
eh...aku lupa nak kenalkan siapa Abg Six Pack..dia adalah Ben Ashaari tu laa....

dah2...
bukan tu aku nak cerita sekarang ni..
tadi aku tengok Mentor dengan I-KLON dekat TVi...
masing2 nak tunjuk bakat..
yang aku tak faham tu...dah laa tak reti nanyi tapi sibuk nak datang ujibakat..
tapi mungkin nak jumpa penyanyi idola kot..
tak kisahlaa..
tapi melampau laa kalau yang datang audition marah balik mentor tu..
kalau aku cili je mulut tu baru tahu cili tu pedas ke masam...hahaha

yang I-KLON tu pon rancangan tiru sebiji macam artis pujaan korang..
dah seprauh akhir pertama dah...
kawan aku yang aku tak pernah tegur dalam fb masuk final beb..!!
aku kawan dengan artis..!!..hahaha
dapat bayangkan tak aku tak pernah tegur??..hahaha
pernah kot aku komen status dia...
tak kisahlaa..
nanti aku dah habis diploma..
aku tapis balik kawan2 aku dalam fb...
ada yang aku add sebab handsome..
ada sebab cantik
ada sebab saja nak kenal
ada seba aku sengaja nak add...bosan..kah3...

eh..bukan tu persoalannya...
tapi dari tajuk entri aku tu..
aku nak cakap yang bila dah banyak rancangan realiti mencari penyanyi ni kenapa korang yang buat cover nyanyi dekat you tube tu tak datang je audition??
amboi..nak jadi macam Ana Raffali ke ada komposer approach dekat yuou tube korang tu??
yang tak sedap pon sibuk nak cover...
buat penuhkan you tube je...hahaha

jadi tunjukkan laa bakat korang yang ada dekat you tube tu dekat depan juri ke mentor ke..
kata nak tunjukkan bakat terpendam??..hahaha
jangan biarkan ianya terkubur....hahaha

aku rasa entri aku kali ni macam jahat sikit laa..
maaf pada orang yang cover lagu dekat you tube kalau baca...heeeeee ~ *sambil tunjuk gigi taring*

1 comment:

  1. That is ѵerу fascinating, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and stay up for in the hunt for more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks

    Feel free to visit my website ... premature ejaculation techniques

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...