Wednesday, January 18, 2012

Undi Siti Nurhaliza Untuk Pembukaan Sukan Olimpik London 2012 ...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku nak update tentang Siti lagi..
hurmmm...kali ni aku jumpa dekat wall salah seorang kawan fb aku...hu3..
baru je aku approve tadi..
sejak beberapa hari ni aku macam tak ada mood nak bukak fb..kah3

jadi kali ni adalah ada orang calonkan nama Siti Nurhaliza dalam siapa yang kita nak untuk pembukaan sukan olimpik london 2012..
kalau siti menang ni..
memang terbaik laa..
satu dunia kenal siti..hu3

dalam tu banyak lagi nama artis lain...
jadi aku pon dah mengundi..
kalau korang nak mengundi boleh pergi ke SINI

semoga Siti menang walaupun tipis =)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...