Thursday, December 29, 2011

Pengguna Smartphone/Touch Screen Diancam Penyakit...!!!


Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku sibuk sikit...
disebabkan idea datang mencurah2 nak update blog..
setelah di undi oleh akal dengan bantuan hati.
akhirnya aku buat keputusan untuk pilih tajuk ni...hahaha..
macam tajuk nak berdebat pulak kan???

keratan akhbar ni aku ambil dekat New Straits Time (NST)...
tapi aku tak ingat bila punya tarikh...
tapi korang baca laa dulu...

hah??..nampak tak bahanya kalau korang guna touch screen??
tapi kan apa bezanya kalau guna keypad kan??
kalau guna keypad kena tekan/picit keypad tu kuat2 sikit..
kalau touch screen ni sentuh sikit je kan???

tu yang aku pelik dengan keratan akhbar ni
susah nak percaya...hurmmm
apa pendapat korang???



PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...