Friday, December 23, 2011

Siti Nurhaliza Jadi 4 Cover Majalah GLAM dari Inspirasi Madona Isu Januari 2012...!!!


Salam 1 auw ... auw... auw...
ni boleh jadi hadiah paling bermakna dalam hidup aku...
sebab apa???
sebab Siti Nurhaliza jadi 4 cover majalah GLAM isu Januari 2012..

pose maut Siti tu adalah hasil inspirasi Madonna... nak tengok tak??
cekitdot..


1. Inspirasi dari Material Girl...





2. Inspirasi dari RAIN...




3. Inspirasi dari karektor Minnie Mouse dalam potret Madona dari jurugambar Herb Ritts




4. Inspirasi dari video klip Nothing Really Matters...



dah nampak semua kan???
aku paling suka yang nombor 4 ni hah..nampak klasik dan cantik teramat..
untung Datuk K...hurmmm..

mesti ramai yang persoalkan Siti kenapa dah tak bertudung atau perangkan rambut kan??
jawapannya:


kata editor majalah GLAM iaitu Suzie, Siti dipakaikan rambut palsu SEPENUHNYA dan masih pakai serkup dekat belakang kepala...cuba tengok betul2 gambar yang nombor 1 dengan 4 tu...dan Siti jugak TIDAK perangkan rambut ye...kalau korang perasan gambar nombor 3 tu macam kekok sikit kan rambut Siti tu??...

jadi korang tak perlu nak kutuk Siti okey??? =)

aku rasa nak beli laa...
satu majalah rm 8.00..darab dengan 4 sama dengan rm 32.00..agak2 berba
loi tak???...kah3

eh2..aku nak kasi korang hadiah...
kalau korang nak tukar profile pic fb guna cover majalah Siti ni..
korang boleh ambik aku gabungkan 4 majalah ni..
ambiklah...percuma je...
selamat mencuba =)





























Muka Artis Masa Sekolah Tadika KEMAS...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
sbenarnya aku dah tak ada mood nak update blog hari ni...
hari yang aku paling tak suka adalah esok akan tiba....
esok mesti nak nanges2 dalam blog ni...
lelaki sensitip macam ni laa...kah3
bapak buruk gila esok kan??..kah3
kalau nak tahu apa, esok jemput datang blog...
yang stalker pon datang jemput... =)

baiklah...
macam nak mulakan perdebatan pulak..kah3

esok dah mula cuti sem...eh salah cuti mid sem untuk sem 4...
tapi dari semalam lagi ramai dah balik..bapak bosan wey dekat kolej lelaki ni...kah3
tak boleh nak gedik2 sebab dah ramai tak ada...
tapi tak apa..tunggu giliran aku balik esok..kau tunggu..! kah3 * gelak setan durjana yang di rejam...kih3*

jadi sebelum hari esok di revealkan..
tengok gambar aku masa sekolah tadika kemas....tahun berapa ek??
korang kira laa kalau aku lahir tahun 1992....aku ni lemah sikit bab mengira..kah3
ni secara khas tau...
tak dapek dekat mano2...
cakap nogori pulak den...kah3

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


comel tak aku masa tadika??
cepat cakap comel...!!!..nak kena sembelih ke hah??..kah3
tapi sekrang ni lagi comel...
=)



PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...