Tuesday, December 13, 2011

Mizz Nina Singgah di Blog Hafiz Jauhari ...!!!


Selamat 1 auw...auw...auw..
hari ni langsungnya satu hari baru..
amboi2..ayat macam nak kahwin pulak kan..kah3
gatal sangat no..

tapi bagun2 tetiba teringat dekat semua bekas cinta hati..
WAH..!!..ada berapa juta bekas cinta hati??..kah3
dah2 makin merepek kalau aku update blog2 pagi bebuta ni..kah3
jadi nak update tentang apa???

setelah bersarapan dengan Uncle Bob, sebiji Epal dan air kosong baru dapat idea nak update..
kali ni seorang artis Malaysia yang dah bertaraf antarabangsa jugak ni telah singgah di blog aku..
macam tak percaya..
apakah yang dah berlaku??
nak kata aku ada buat entri khas untuk Mizz Nina tak ada jugak???
kah3..

tapi mungkin blog aku antara yang terpilih..
hebat tak???

korang ada ke??
Mizz Nina wey..!!...tapi apa yang dia baca dekat blog ni tak tahu laa..kah3

tak percaya jugak???
jom cekitdot


hah..!..nampak tak dalam kotak warna merah tu??
kan aku dah cakap..tak percaya..
tapi sejak bila Mizz Nina dah buat perniagaan baru ni??..kah3
kenapa tak digembar gemburkan di media...
cewahh..!!

hari tu aku ada tekan link nama tu..
tapi aku lupa apa yang ada..kah3
sebab benda ni dah lama..
bukan laa lama sangat tapi boleh tahan lama laa..

untuk pengetahuan korang...
kalau korang nak berniaga pon atau apa2 pon laa..
dan jika menggunakan nama seseorang tanpa persetujuan atau pengetahuan tuan punya badan anda boleh dikenakan saman okey??
jadi berhati - hati ye??

nasihat ni dibawakan oleh artis underground:
Hafiz Jauhari ...kih3
=)









PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...