Friday, December 9, 2011

Blog Artis Kena Kutuk...!!!

salam 1 auw....auw...auw....
selamat petang Malaysia dan Dunia yang sewaktu dengan nya..
hati hari ni berbunga riang sikit bagai kanak2 makan gula2 kapas...kih3
macam budak2 kan??
maluuuu...
okey..masa gedik2 dah habis...

lagi pun bertambah best nya..
blog ni macam dah okey..

sebab gambar dah boleh upload....hehehehehe
harap tak berulang lagi....
kali ni gambar yang nak didedahkan adalah....
jeng..jeng..jeng...tengok kanan dan kiri korang dulu...
agak lucah gambar bawah ni..kah3

cekitdot..


kau nampak tak yang dalam kotak merah tu??
reti baca tak??..
tak apa..aku ulang.."siyess blog ni paling gampang pernah aku jumpa..sorry to say :D"
nampak tak??
jelas kan??
rasa seronok weyh ada orang kutuk blog kau...sumpah gembira...sebab apa??..sebab ada jugak orang yang prihatin dengan blog kau....ada jugak orang nak godeh blog kau....ada jugak orang nak tengok entri merepek korang,,,ada jugak orang nak stalker blog korang....kita kena bangga,,,*gaya Datuk Shahrizat masa perhimpunan agung UMNO..kih3*

mula2 tu macam terkejut jugak baca benda ni..
tapi apa kisah?..bila dah jadi artis ni....ada je orang yang tak suka kita...kih3
macam jawapan Siti Nurhaliza pulak...kah3

tapi kelakarnya dah kutuk blog orang boleh pulak letak smiley orang gembira...kah3
dan bertambah kelakar kalau orang Indonesia sebut 'GAMPANG' tu maksudnya 'MUDAH'...
apa yang paling MUDAH kau nak dapat dalam blog aku ni??..kah3

dan sesiapa yang nak kutuk blog aku ni cakap laa jantina laki ke perempuan..
boleh buat survey....tapi tak kan laa perempuan nak cakap 'gampang' dekat blog aku ni??
aku ada rampas suami orang ke??..kah3

tapi terima kasih diucapkan banyak2...
nak bagi hadiah tapi dia letak GUEST je....
macam mana??








PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...