Wednesday, December 7, 2011

Konsert Maya Pertama Yuna Dengan Hotlink...!!!

Salam 1 auw..auw...auw...auw..
aku geram betul dengan kejadian semalam...
dah upload gambar dekat blog tapi tak muncul pon..
ni blog punya masalah ke beruk yang buat masalah??..
rasa nak baling je beruk ni dekat dinding..kah3
lepas tu mintak Yuna ganti...kah3
okey..tak lawak pon...

kita cerita betul2 okey..
Yuna nak buat consert dengan kerjasama Yuna tapi konsertnya secara Maya atau London nya Virtual..jadi bila Yuna menyanyi tu dia tak ada penonton...
dia pon nyanyi sorang2 je depan kamera...
jadi kita pon boleh laa pakai boxer je depan laptop sambil makan jajan ke kan??..kah3
boleh baring2 lagi..
bagus jugak buat konsert macam ni..
tak takut kena hujan..kah3

konsert ni pada 14 disember 2011...tapi konsert ni khas untuk 10 000 orang je tau..korang kena daftar dulu...live streaming pada pukul 8..
penonton yang dah tempah boleh tengok dari pukul 7 petang awal sampai 7.59 petang..siap sedia depan laptop laa jawabnya..kih3

Yuna kata banyak kejutan..
dan banyak pembaharuan konsert maya ni..

aku nak tengok sangat tapi dengan beruk yang nyawa2 ikan di darat ni takut tersekat2 pulak..
sakit hati je nanti pulak...kah3
ke nak tengok dekat library??..hehehehe

jadi kepada sesiapa yang nak boleh pergi ke www.nowyoucan.my/yuna
atau pergi ke page Hotlink dekat fb ye??
=)


p/s: rasanya free kot??...sebab aku pon dah daftar...hehehehe..tapi tak sebut ape pon??..tak tolak kredit fon pon??..aku malas nak cari mana dia punya terms and refulation..kah3
cuba korang komen??...kah3


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...