Saturday, December 3, 2011

Lelaki Rebutan Perempuan Malaysia ...!!!


Salam 1 auw...auw..auw..
semalam tak update bolg sebab tak tahu nak update apa benda...
kosong je kotak fikiran ni hah..
rasa macam blur je tiba2..
on9 je laa malam tadi..
jadi tadi jumpa satu gambar ni dekat fb...
jom tengok..


hah betul ke??
aku minat justin bieber ..hehehe
aku minat justin bieber ni lepas tengok filem dia yang Never Say Never tu hah..
benda ni terjadi dengan sorang classmate aku..
tapi aku tak suka rambut justin bieber yang baru ni...
nak style rambut dia yang lama =(

eh2..
tapi gambar atas tu betul ke??
perempuan zaman sekarang ni cepat sangat ubah taste...kah3
=P

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...