Tuesday, November 8, 2011

What would Puss in Boots do?

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku sertai 'Nuffnang Premiere Screening of Puss in Boots!'
aku sertai sebab tarikh tayangan nya adalah baru naik cuti semester jadi akan segarkan minda untuk mula belajar semula ..cewah..!..*ayat goda cek Nuffnang..*


sebelum mula sesi macam mana cara nak kalahkan orang jahat jika kita ni Puss dan Kitty Softpaws, kita tengok dulu poster dengan trailer...


Puss in Boots










teringin nak tengok??
buat entri macam ni okey??

Baiklah:

1. Puss mestilah ada jaket kalis peluru macam polis tu...sekarang penjenayah dah guna pistol,,tak guna parang atau keris lagi...

2. Puss mesti buat kelainan dengan belajar silat...mana la tahu kan...kalau p
enjenayah tu hebat dengan seni mepertahankan diri...Silat ni pon dapat di popularkan...wah..!!..cuba bayangkan Puss pasang 'kekuda' nak lawan..hebat..!

3. Sarung pedang Puss tu pon kena buat macam beg sentiasa panas Pizza Hut tu...kenapa??..sebab pedang tu kena sentiasa berhaba supaya bila kena dekat badan penjenayah luka nya sangat pedih...!..percayalah..!...

4. dalam topi Puss tu kena ganti dengan topi baru ni kot??..baru selamat nyawa tu..macam dekat bawah ni.




mesti selamat kan??kih3

5. Puss kena berlatih menyanyi..kadang2 kena buat penyamaran untuk tahu jejak musuh...kalau untuk Puss macam ni:




6. Kitty Softpaws pulak kena belajar menggoda,kalau penjenayah tu jantan..mesti cair punya..lepas tu tikam je perut penjenayah tu bertubi2..cara goda macam ni:




cair tak??..kih3

7. Kitty Softpaws dengan Pussy pon kena berlatih menari...ni pon salah satu cara penyamaran...cara nya macam ni...menari senang2 je..kih3:



comel??..mesti penjenayah pon lentok tangkap jiwang =)

8. Senjata seterusnya serang hendap..Pussy kan selalu jalan tak ada bunyi jadi bila ada dekat belakang musuh...keluarkan kuku,,cakar mata penjenayah..mesti taubat dah penjenayah tu..macam ni:



9. Kitty Softpaws atau Pussy boleh buat muka comel duduk dalam balang atau bekas dan ajak masuk dalam tu...lepas tu keluar cepat dan terbalikkan balang tu dan dapat kurung penjenayah..yeah..!..macam ni:



10. Taktik lain boleh guna suara nyaring,,kucing kan selalu ada bunyi meow..meow..meow...kan??..jadi keluarkan dalam bentuk yang kuat sampai penjenayah tutut telinga dan mata..apa lagi??SERANG...!!!!!!!!!!!!!!!!! macam ni:


Bila dah berjaya kalahkan musuh...bolehla buat muka macam ni..!!! :

Semoga berjaya Puss dan Kitty Softpaws....!!!
=P

Amir Jahari - Tanpamu ...!!!..| Bekas Pelajar Akademi Fantasia ???

Salam 1 auw...auw...auw..
ni pulak lagu Amir Jahari - Tanpamu,,,
bukan Farawahida - Tanpamu okey??
akan ku tampar dirimu.kah3

penyanyi lagu ni rupanya bekas pelajar Akademi Fantasia 9..
minggu kedua dah tersingkir..
ramai kata dia ni berbakat macam Aizat..
tapi dari lagu dia okey laa...
not bad..
seronok dengar..enjoy je..
tak stress sgt dengar..kih3..
semoga terus sukses okey Hafiz Jauhari...eh..!!...tu nama aku...nak femes aja kau ni..kah3.
semoga terus sukses Amir Jahari..

jom cekitdot..


okey kan??

AKON Menyanyi Lagu Hindustan Soundtrack Filem Ra One...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
sebenarnya fiz cari lagu hindustan yang tercalon dalam carta 40 Era tu...
tak sangka lagu baru tercalon adalah lagu hindustan..
aku minat Hindustan...!! jeles lettew..!
lagu tu adalah Chamak Challo

kali pertama dengar muzik dia ni macam pernah dengar..
tapi bila aku tengok ling yang berkaitan rupanya AKON yang nyayi..
serius wey..aku tak tipu..
tipu tu kan dosa..betul ke idok??
ingat kan satu lagu je..
tapi dua lagu yang aku jumpa AKON nyanyi dalam filem ni..
tak tahu laa kalau ada lagu lain kan..

AKON nyanyi lagu HINDUSTAN wey..!!
tapi peminat dia ramai yang tak suka...
mungkin diaorang takut AKON ni dah songsang pilih genre lain kot..kah3..

jom cekitdot...



aku suka dengar lagu yang pertama tu..
tapi sekrang kita tengok trailer fime Ra One ni..
gempak doe..!!...dah macam gabungan Iron Man dengan Terminator..
CGI dia setanding Hollywood....!!
tabik spring laaa..
bila nak tayang dekat dekat Malaysia ni..!!
filem ni tahun 2011 punya yaww...

cekitdot..


amacam?? nak tengok tak??

Bedroom Sanctuary - Lagu !!!...

Salam 1 auw...auw...auw..
hari ni aku teruskan promote lagu2 baru yang boleh go on dengan aku sikit..kah3
seronok promote lagu2 orang yang ada bakat..
kalau budak2 yang biat cover tu tak per laa tak payah promote..kih3
jahat kan??..hu3

jadi lagu seterusnya dari Bedroom Sanctuary - Lagu..
lagu dia Lagu...nak terangkan pon susah..kah3
aku pon tak tahu dia ni band ke solo ke apa..

tapi lagu dia simple dan enjoy..
tenang je dengar..
aman je rasa Malaysia ni...
tak caya cuba dengar


banyak pujian wooo lagu ni..
good blowjob bro...eh salah..!!!..jangan baca yang tu..harammm..
good job bro =)
saya SUKA...!!!!!!!!!!!

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...