Wednesday, October 19, 2011

Anda Membesar Dengan Kartun Apa? : Power Rangers ...!!!

Salam 1 auw...auw...auw
hari ni nak update sikit tentang kartun masa dulu2..
ni segmen terbaru...letup..!.
banyak2 kartun..kartun apa yang korang minat??
kartun yang mengimbau zaman2 hingus dulu..sekarang pon ada cuma cermat sikit guna tisu..
dulu kesat je dekat lengan baju kan??..betul tak betul tak??...tak ngaku laa tu..eleh..

fiz membesar dan sekarang pon dah 'besar' dengan kartun ni..
kalau mak tahu ni abes kena ceramah..kah3
yelaa..dah besar pon suka tengok kartun lagi...
anak bongsu laa katakan...terpaksa guna kuasa veto anak akhir sebagai alasan nak tengok tv..kah3..

kartun yang fiz tengok tak berganjak langsung walaupun ayam goreng di atas meja makan k,,Siti Nurhaliza datang rumah,,rumah sebelah terbakar,,semua fiz tak hiraukan demi kartun ni..kah3

mestilah kartun POWER RANGERS...!!!
best giler beb..
baek lu dengar cakap gua..
meleleh..!!...
macam makan ABC plak..kah3

jom tengok sedutan Senarai Setiap Season Power Ranger...
mula dari Power Rangers yang pertama..tahun 1993..
tahun tu fiz dah pandai tengok tv..lahir kan tahun 1992..hehehehe


kita tengok time dyeorang berubah..alaa time pakai suit warna warni tu..
dulu suka berangan buat macam dalam video bawah ni..
tapi sekrang pon kadang2 ada..kah3
bocor dah rahsia..


warna feveret apa????...nak tahu fiz punya??..tapi jangan bagu tahu orang lai pulak..kah3
..jeng..jeng..jeng...
warna PINK =)




Siti Nurhaliza di E News Asia !!!

Salam 1 auw..auw..auw..
tadi godeh2 you tube jumpa benda ni..
bangga dannterharu pon ada...
jom cekitdot sedutan dalam E News..!!



Amaran Keras Macam Batu: jangan kutuk English dia..kih3 =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...