Tuesday, October 18, 2011

Lagu Boleh Tahan Baru Dari Zivilia Band - Kokoronotomo (Teman Dihati)...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
dengar lagu yang boleh tahan baru berbanding Aisheteru tu..
fiz tak tahu nape tak berapa nak suka dengan lagu tu..kah3
jadi dengar lagu Kokoronomoto
boleh tahan best tau.!!!

jom dengar...
cekitdot..

=)



best kan??
=)

I-POP (Indonesian Pop) - Cherrybelle, 7 Icons, Super Girlies ...Tiru KOREA ??? !!!

Salam 1 auw..auw...auw..
semakin hangat nampaknya penangan KOREA dekat INDONESIA ni..
sebab ramai dan banyak ditubuhkan kumpulan perempuan yang sama dan hampir sama dengan sedia ada...
malam ni fiz dapat detect 3 kumpulan je tapi sebenarnya banyak lagi dekat luar sana...
malas nak cari..kah3..
kalau korang rajin..buat survey sendiri laa ea??...kih3

kumpulan pertama ni SEBIJI macam korea sebab video clip dia..lagu dia yang ada campur sikit english...cari nyanyi..cara menari..anggota kumpulan...ramai yang cakap tiru SNSD..fiz pon tak tahu kumpulan SNSD tu..kah3...dyeorang ni tengah meletup dekat Indonesia...banyak lagi dyeorang..serach je laaa dekat you tube tu ea?? .ni single dyeorang..cekitdot





kumpulan kedua ni 7 Icons...nampak laa Indonesia sikit....



yang ke-3 kumpulan Super Girlies..macam Super Junior plak kan??..kih3..ramai yang kata super GELI..kah3..jahatnye laa..hu3






I-POP (Indonesian Pop) - Wonder Boys ...!!!!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
wah2..sekarang ni fenomena Korea ni memang betul2 menyengat dekat seluruh dunia...
sebelum ni fiz tahu dekat Rusia pon sama..
JAUHNYA...!!!
sangat hebat...tapi Indonesia pon sama..hu3
sekrang ni kumpulan Wonder Boys dah semakin naik..
kelakar pon and pelik pon ada..
dah tak ada nama lain ke mas2 sekalian???..ide baru dong???
speaking Indonesia sikit =)

fiz pelik sebab ingatkan lagu dyeorang ceria macam Nobody tu..
tapi ada kelainan sikit...
sebab semua lagunya semua macam biasa je..
nama band ni untuk publisiti ni..
pandai2..

jom cekitdot sikit lagu dyorang...




PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...