Sunday, October 16, 2011

Forteen - Berdua Bersatu ... M-POP Malaysia Yang Seterusnya dari KRU Studios...!!!

Salam 1 auw...auw..auw..
hari ni fiz baru teringat nak selongkar artis yang baru ni...
fiz tak tahu pulak diaorang ni dah popular..
kenapa???..masih tak kenal???...diaorang ni popular sebab pompuan kat luar sana cair tengok mamat2 ni semua...
HANDSOME...!!!
cair tengok...huahuahua

fiz baru kenal group ni masa tengok Muzik-Muzik 26 hari tu..
akak terjerit dekat ruang tamu...tanya sapa mamat2 ni semua...
baru berapa saat mula nyanyi dah minat...
sebab muka + style mcm artis korea...
tapi bila lagu dah nak abes baru dia cakap suara diaorang ni best...

fiz pon teruja nak kenal...
korang kalau nak kenal lebih lanjut...
boleh laa pergi ke fanpage FORTEEN...
spell-it-right okey??..takut tak jumpa nanti..

jadi jom cekitdot music video dyeorang =)





Hafiz: sebelum ni V.I.P =)

Cara Menyusahkan Ibu Bapa =)

Salam 1 auw..auw..auw
hari ni kita belajar cara annoying ibu bapa kita sendiri..kah3
bukan mudah..tapi bedasarkan cara yang dia bagi tu macam tak berapa menaraik dan mencabar..hu3


cara2 ni hanya gurauan semata2..jangan ikut pulak..
tak baik tau mempermainkan ibu bapa...
dan jangan menyusahkan mereka...
hargailah smentara mereka masih ada =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...