Tuesday, October 4, 2011

Bersemadilah Dengan Aman =)

Salam 1 auw...auw...auw..
selamat malam...
kepada retiss sekalian..hu3

siapa yang bersemadi ni??
siapa yang mati??..
tu semua nya hanya perumpamaan je laa hu3...
jangan fikr yang lain pulak..
bersemadi untuk apa??
untuk kisah suka duka semester 3...
semakin meningkat semester semakin banyak dugaan nya..
dari segi pelajaran, kehidupan sosial, duit...macam2 lagi laa..

time management pon dah semakin berterabur...
kadang2 lupa daratan sikit...hu3
kadang2 terhabis beli barang yang merepek...iaitu baju 3 helai rm 50.00 dekat F.O.S ..time SALE...omgeee...siapa yang tahan kalau time sale??..cuba angkat tangan??..kah3
tapi nasib berbaloi...kalau tak...selalu mak tegur baju..kenapa kecik sana ketat sini pendek sana singkat sini...ehemm..dah macam anak dara dah kadang2..kah3..pakai jubah je laa gamaknya nanti..kah3

syaitoon pulak dah semakin menempat di hati..
sebab malas nak buat kerja...hu3..
kadang kena marah dengan groupmate..
nasib markah group not too bad..kalo tak..habis kena rejam lembing ..kah3

kawan??..
semakin hari nampak mana yang mana okey mana yang tak??
dekat U ni kena pandai cari kawan..kalo tak..kelaut china selatan laa di bawaknya,,,
ada yang manis dekat depan tapi belakang mengkudu pulak yang jadi..
bila kita tengok teruk dekat depan belum tentu teruk dekat belakang...
jangan pandang rendah orang yang kurang hebat...
taip kejadian pasti ad hikmahnya...dah mula start ceramah free ni..kah3

tapi apa yang fiz yang rancangkan setakat ni berjalan lancar..
tapi tak semua..banyak jugak yang meleset..hu3..
hurmmmm...
setiap sem mempunyai masalah yang berbeza..
jadikan fiz matang dari segi dalaman..
fiz tak sedia nak matang dari segi luaran lagi...kah3
tunggu umur 30 okey??...time tu dah masuk tahap dewasa... =)

bersemadilah dengan aman sejarah sem 3..
kita bukak lembaran baru untuk sem 4 nanti okey??



Cover Beribu Sesalan Oleh 3 Suara (3 Lelaki)...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
tadi lepas siap tugas suri rumah ..fiz on9 jap..
dan fiz nak cari lagu Bila by Ning Baizura..
tapi lepas tu fiz jumpa satu cover ni..
agak comel laa..kih3

jom cekidot.



dah tengok??
yang tengah2 tu feel lebih sgt..kah3
bertegang urat..kah3
yang kanan tu selamba je..
yang main gitar pon boleh pergi jauhhhhhhhhh..kah3
jgn marah =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...