Tuesday, September 27, 2011

Siti Nurhaliza Menonton Hantu Bonceng...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni update lagi entri setelah dua hari beruk buat hal..kah3
okey..hari tu siti pergi tengok hantu bonceng...
pergi dengan laki dia...
Ahmad Idham pon ada ikut sekali...


Ahmad Idham cakap dia cukup teruja bila artis nombor Satu negara datang tengok hasil kerja dia...
Siti pulak cakap ini filem yang best dan semua patut tengok cerita ni...



WAH..!!..siti pon tengok wayang tau??..
sempat lagi tu...
ingatkan sibuk je memanjang..kah3
bagus2...
tetiba teringin nak tengok jugak laa...
hehehehehe...



Hafiz: baru tahu yang dekat UiTM Melaka ni ada bestfren forever Siti Nurhaliza...OMGEEE...!!!

Banned Maxis Broadband..!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
maxis broadband semakin buat hal pulak dekat kampung Lendu aka UiTM ni...
sakit hati betul...
dalam hati dah sumpah seranah ni...
dah bayar pon perangai macam budak kecik yang tak dapat gula2...
nak kena betul broadband ni..kah3..
cuti ni nak terminate je terus...menyampah betul...
Celcom rm48 dekat sini okey je...Maxis rm48??..HAMPEH...!!!
kami ni student je..bayar pon guna duit PTPTN...tapi ayah fiz yang bayar...kah3

kawan fiz punya rm 100 lebih..baru okey...MAK AIIII....orang tu loaded boleh laa..
fiz ni??...aish...makan pon kena catu...dah makin kurus ni...
guna wireless kolej lagi laju okey??
MAXIS boleh tak ambil tindakan..stress tahu tak???

bukan fiz je yang mengadu okey??
MAXIS berukbeng ni CUMA ok dekat bandar besar je...
come on laaa....

fiz ni dah laa peminat fanatik MAXIS tapi bila dah jadi macam ni...
i'm sorry...
u makes me upset...i'm feel regret to use this broadband...
=(

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...