Friday, September 23, 2011

Album Anuar Zain 2011 Berada Di Pasaran...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni fiz nak update penyanyi kedua kesukaan fiz selepas Siti..hehehe..no offense ea??kih3
fiz cukup teruja dengan kemunculan album Anuar Zain setelah 4 tahun menyepi...
sebelum lahir album ni...dia popular dengan lagu Ketulusan Hati...Lelaki Ini..
album sebelum ni menyengat kan???

tapi musykil sikit dengan Anuar Zain kali ni...
sebab dia tak buat pra-dengar a.k.a press conference,,dia tak keluarkan single dulu dekat radio,, dan pasarkan secara senyap2...kenapa ek???
album Anuar ni dah keluar secara sah semalam ...dah boleh cari dekat kedai cd okey???

dalam album ni lebih kurang ada 6 komposer seberang dan 2 komposer tempatan iaitu Hazami dan Alvin Santiago...kita tahu kan yang Anuar ni lebih minat dekat komposer seberang kan???..tapi yang penting lagu dia MELETOP...!hehehehe..

ada 8 buah lagu dalam album ni..
antaranya: Ku Janji Karna Cinta, Ajari Aku, Nadi Terhenti, Pernahkah, Simpati Cintamu, Sempurnakan Aku, Terindah dan Cinta Harus Memiliki.

harganya cuma rm 36.90...mahal ke??..tapi kalau dah peminat...beli jugak kan??
sokong laa dengan beli CD okey???

jom cekitdot album Anaur Zain

cover cd ni macam poster pencuci muka...bersih sangat dan segak dan macho dan tertarik dan berkarisma dan segala2nya.....tergoda tengok..hehehehehe


Hafiz: student lagi.jadi tak boleh cd ori..kena jimat duit..hehehehe

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...