Tuesday, September 20, 2011

Siti Nurhaliza Jawab Isu Tidak Membayar Christian Alexender dan Kelewatan Sean Kingston...!!!

Salam 1 auw...auw...auw
hari ni fiz berada di Johor...!!!
dah balik kampung....sebab ada gap untuk nest paper selama seminggu...!!!
yehaaa.....tak payah nak happy sangat sebab ni final exam okey???kah3..

okey..back to the topic..cewahhh!...
baiklah..Siti dah jawab isu yang dia di tuduh tak bayar duit penulis lirik album tu..
tapi siti kata semua tu fitnah sebab dia dah bayar SEMUANYA dekat penerbit bersama album tu..
dan duit tu akan diserahkan kepada Christian melalui penerbit tu...
patutnya dah tak ada masalah...


tentang Sean Kingston lambat pulak sebab bukan Siti bayar lambat
Siti dah bincang tentang pembayaran sebelum Sean Kingston accident lagi..
Sena Kingston lambat sebab dia kan accident jadi dia belum berapa sedia...
tu je..


macam2 menimpa siti sekarang ni..
tabahkan hati ye??


Hafiz: Mila Jirin pon dah buat album Inggeris...single dia pon not bad.. =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...