Tuesday, September 13, 2011

Lagu Baru Isma AF - Aku Bukan Pilihanmnu ada Fizz Fairuz...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
lagu kali ni fiz nak promote lagu Isma AF pulak..
boleh tahan baru jugak ni...
sebab apa??
sebab jarang dengar walaupun dah di upload tahun lepas pada bulan 10...kih3

siapa yang dengar bagus..kih3
yang belum dengar boleh dengar....
tapi lagu ni fiz tak berapa berkenan...mendatar je...macam tak ada aura sangat lagu ni..
tak menyentap lagu ni..kah3

tapi ramai yang suka lagu ni sebab fiz baca dekat komen tu semua menyokong belaka je..
dalam music video ni siap guna Fizz Fairuz lagi..
tapi fiz tengok macam kurang keserasian sikit...kah3
apa2 pon fiz sokong Malaysian Handmade..kah3

jom cekitdot...



apa macam??
=)

Lagu Baru Farina AF8 - Yang Benar Tiru Lagu Rossa???

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni fiz nak update sikit perkembangan artis kita di Malaysia...
rasa terharu bila ramai jugak artis Malaysia dah keluar dengan muzik sendiri..
sejak dua menjak ramai artis yang keluar single dan album mini...
perkembangan yang bagus ni..

tapi kali ni fiz nak cerita tentang Farina AF8..
kenal tak??..alaaa..yang nyanyi lagu Rini - Mainan Jiwa masa konsert AF8 dulu??
tapi kali ni dia dah ada single yang agak gempak sikit..
lagu Yang Benar dari syarikat rakaman BME Entertainment...
lagu dah upload dekat you tube April lepas tapi kurang dapat sambutan...nak buat macam mana kan??
jadi fiz tolong promosi sikit..hehehehe
mana tawu dapat komisen kan??...kah3
berangan je lebih...

lagu ni sekali je dengar dah best...betul tak tipu...lirik dia pon simple je..tak kusut pon..kah3
tapi apa yang fiz nak cakap bila masa korus tu macam ada sikit lagu Rossa - Hey Ladies dan macam ada lagi 1 lagu..tapi tak sure..
tu tak kisahlaa..tapi lagu nye okey dan best..dah berjuta kali fiz ulang2 dekat you tube..
tapi dalam lagu ni kan ada sumbangan Faizal Tahir tau..
FT tolong main gitar elektrik....curlass kau jah...kah3

apa2 pon jom dengar dulu lagu nye
jom cekitdot...



amacam??..dah dengar??
ni ada lagu dia jugak..tapi awal tahun...

jom cekitdot



apa pendapat anda pulak???
=)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...