Tuesday, September 6, 2011

Siapa Boleh Buat Cover CD dan Cover Majalah ???... KECEMASAN...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
semalam tak dapat update blog sebab banyak kerja..
sebab semua dateline minggu ni..hari ni tak ada kelas jadi relax kejap bersama susu Dutch Lady flavoured Coffee...sedap...!!..cuba try....
sebab fiz baru je bangun...kah3...teruk anak dara zaman sekarang ni...kah3

okey2..tanpa melengahkan masa...
hari ni nak mencari seorang yang pakar...yang tak pakar tapi ada bakat pon boleh...cewah..!!..gaya macam nak cari penyanyi pulak..kah3..
ada satu assignment ni memerlukan markah tambahan kepada sesiapa yang ada cover cd dan cover magazine bagi topic fiz ni..
jadi....fiz and the gang agak teruk dalam teknologi masa kini untuk membuat segala mak nenek ni..
kepada sesiapa yang boleh tolong buat dalam masa seminggu???
upah tu adalah tapi nanti kita bincang2 dekat belakang rumah sambil makan kuih raya ea??...kih3

sapa2 yang boleh buat tu...nak contact macam mana ek??..urmmmmm..
add fiz dekat fb je laa...
nanti kita bincang guna chat atau call je..biar pantas siap sikit...

harap2 ada yang nak tolong ni..
ni satu platform untuk korang tunjulkan bakat korang..bukan senang...
nanti fiz boleh promote dekat kawan2 atau next time fiz kita boleh kerjasama lagi??...
nanti semua orang dapat tengok hasil kerja tangan korang tau...
HAH??..tertarik tak??kah3...

tema untuk cover cd dan majalah adalah KASUT....diulangi...KASUT...
siapa yang ada idea menarik tu boleh laa...


Hafiz: entri ni betul2...tak tipu punya...


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...