Wednesday, August 31, 2011

GOOGLE sambut Merdeka...!!! | Malaysian Boy Music Video - Altimet, Dj Fuzz, Ila Mentor & etc


Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni update untuk sambutan merdeka pulak..
semalam hari raya kan???
susah nak update blog time raya ni..
banyak kerja nak buat ..
tapi tak pe..
fiz tetap gigih update kepada sesiapa yang nak baca je laa kan..kah3
bajet retiss pulak..kah3

google pon sambut merdeka raya tau..hu3

hari ni fiz nak ucap Selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke-54
kepada semua warga Malaysia tak kira apa bangsa..
fiz harap Malaysia terus merdeka dalam segala aspek..

makna merdeka bagi fiz adalah dengan 3 perkataan
AMAN . BEBAS . SEJARAH
aman sebab kita dah tak dijajah lagi...walaupun ada ura2 yang kata kita dijajah kelak..mulut tak da insurans tau..
bebas dari segi anasir2 negatif...walaupun kita dijajah dari segi pemikiran tapi masih dapat dibendung
sejarah..setiap saat yang berlalu adalah sejarah..hidup kita penuh dengan sejarah..

dah2..tulis panjang2 pon bukan korang nak baca...
biar ringkas tapi berkesan...
gitew kan??..kah3

okey2..ni ada lagu usic video baru sempena hari merdeka yang diinspirasikan dari American Boy dan sekrang ditukar ke Malaysian Boy...
antara artis yang ada ila Mentor, Altimet...tu yang popular laa...yang lain artis kaum lain..hu3..
1st time dengar pon dah jatuh hati...
tak caya??..dengar laa...
jom cekitdot



best kan??

Hafiz: teringat pertandingan nyanyian lagu kebangsaan masa sekolah rendah..hu3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...