Sunday, August 28, 2011

Budak 7 Tahun Rap Lagu Justin Bieber dan Kesha....!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni baru sempat update entri..
maaf sebab meninggalkan blog ni begitu sajo...
kah3..
macam retiss pulak...
hari tu fiz dapat tahu ada artis ni tak puasa tau..hu3..

tu tak kisah laa..
tapi entri hari ni fiz nak cerita tentang seorang budak yang bawak fenomena terbaru..
fiz pon baru je dapat tahu..
budak ni rap lagu orang terutamanya lagu Justin Bieber...
minat betul budak ni..
siap ada video clip sendiri tau...
jangan main2...
pandai menari jugak...
tapi gigi budak ni ada masalah sikit...makan banyak sangat gula2 kot??...kah3

nama dia dekat you tube adalah MattyBRaps
banyak lagi lagu yang dia cover tau...
tapi fiz tunjukkan sikit je..
kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh terjah dekat u tube..
sebab banyak lagi lagu2 yang dia buat...

okey2..
jom cekitdot..










amacam??
hebat tak??


Hafiz: seronok dapat kad raya =)


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...