Friday, August 26, 2011

Pembaca Berita Terkentut...!!!

Salam 1 auw...auw..auw
belum ada mood nak buat entri raya lagi...kih3
sebab esaimen semua berlegar dekat kepala...kah3
tapi bagi meleraikan kekusutan melanda..
dan kebosanan ketika jam balik raya ni...
jom tengok sikit video pembaca berita ni terkentut...kah3

jom cekitdot...



ni terlebih buka puasa..kah3

=)


Hafiz: esok pagi balik raya ke Johor....!!! =D

Kalau Tak Dapat 'A' atau 'B' Mestilah Dapat 'C'...!!!

Salam 1 auw..auw..auw
dan selamat pagi kepada para pembaca yang silen killer semuanya...kih3
di pagi yang hujan ini fiz nak update entri..
wifi tetiba laju semacam bila raaaaaaamai yang dah balik rumah..
fiz??..balik esok pagi..
hari ni nak siapkan satu report..!
wah..tinggal lagi sikit..ada baki dua report lagi....1 report on going well..
tapi lagi satu tak terusik...padahal nak hantar hari isnin 5 september....dah laa cuti seminggu je..
RAYA??..apa itu raya??..kah3

dah2....berkobar pulak cerita esaimen sendiri yang orang lain tak faham..kah3
hari ni luah perasaan yang gundah gulana..bukan sebab balik raya ke tak tapi..
markah koko yang fiz dapat..coach dah bagi tahu semalam..rasa nak lari dekat Air Terjun lepas tu jerit kuat2 sampai anak tekak terasa perit...!
yelaa...markah rendah gila pulak...

ingat tak dulu fiz ada cerita yang fiz dan satu group kena buat event sukan main Go-Kart??
eceh..macam laa ada orang baca sebelum ni kan??..kah3
disebabkan lambat proses ..
ni semua salah ketua projek yang tak berapa nak ketua...sekali ketuk baru nak gerak...
ketua tak guna..kah3...geram ni..nasib puasa...kah3

disebabkan tindakan dia yang lembab kitaorang kena tanggung masalah..
bila event jadi kitaorang akan dapat B...
kalau test dan kehadiran semua okey baru dapat A..
tapi sekarang ni event tak jadi...
coach cakap...kitaorang lambat jadi tak payah buat event..batalkan je niat tu..so come to worst..
dia cakap kitaorang tak kan dapat B...
kalau tka dapat B tak kan pulak dapat A kan??
mesti laa dapat C...!!!

MAK...!!!.nak buat macam mana ni...???
walaupun ianya 1 kredit hour...tapi boleh tarik pointer jatuh ye???
tu yang rasa macam nak terjun dalam lumpur je..huahuahuahua...

kepada haters saya diluar sana ..
anda boleh gembira diluar sana....
saya tahu ramai yang ingin melihat kejatuhan saya..
erk??..bajet retiss pulak kan??..kih3


Hafiz: setiap yang berlaku mesti ada hikmahnya...bersabar =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...