Friday, August 19, 2011

Gambar Buku Azwan Ali - Selamat Tinggal Dunia ...


Salam 1 auw...auw...auw
hari ni fiz lambat sikit update blog
sebab sibuk buat note Instructional Design aka CIT..+ kuiz..sibuk hafal pung pang pung pang..
nasib dapat jawab uollss...kah3

tiba2 feeling2 Azwan Ali sikit..
berani kau nak cantas mak??...kah3
nanti takut Azwan Ali baca entri fiz ni habis disaman nya pulak...kah3
Sorry ye abg Azwan =)

mesti ramai yang nak beli kan??
yelaa...macam2 kisah dunia Azwan Ali yang nak diketahui kan??
tapi jangan lupa beli buku ilmiah sekali..bulan puasa ni tau...!!
kalau tak silap fiz buku ni boleh dibeli minggu depan dekat MPH...POPULAR fiz tak tahu pulak...
fiz rasa macam seram pulak nak beli..tengok je laa cover buku tu....

jom cekitdot gambar buku tu..

amacam???


Hafiz: tak faham kenapa baru nak jual hujung bulan puasa???...

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...