Tuesday, August 16, 2011

Perbezaan Persamaan Adele - Someone Like You & Najwa Latif - Cinta Muka Buku

Salam 1 auw..auw..auw
hari ni fiz nak buat perbandingan sikit..
bukan besar sangat pon..
ni pendapat fiz laa..
ceewaahh!..macam pengkiritk AJL pulak kan??..kah3
laa...ni laa salah satu cara nak update entri yang kekurangan idea..kah3
saje cari pasal kan..kah3

dah2...sebelum Adele dengan lagu Rolling In The Deep (RITD) tu kan..
kita beralih dekat lagu dia yang lain..
fiz tak berapa minat sangat dengan Adele ni..sorry =)
bukn sebab badan okey??..tapi lagu dia macam tak boleh masuk dalam jiwa sikit...
bukan fiz minat jiwang karat okey??..kah3
cuma lagu RITD tu je yang boleh masuk..tu pun dah semua orang dekat U ni sibuk nyanyi lagu tu...

sebelum melalut lebih panjang tengok dua video ni dulu



dah tengok??
apa yang fiz nak sibukkan adalah

Tema: Facebook
Plot: Adele - kisah putus cinta
Najwa - baru je nak bercinta
Tahap umur: Najwa-sesuai ditonton setiap lapisan
Adele- BAHAYA..!!...sebab ada unsur2 18 SX..kah3

sekarang ni pon banyak video klip lagu ada unsur2 fesbuk kan??
yang band Indonesia...GIGI ..tak ingat pulak lagu apa...

tapi video lagu Adele tu bukan video official..orang lain yang buat kot??
ramai yang cakap macam tu...
kalau nak tengok video Adele tu tengok lepas buka je laa...kih3


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...